Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Le Clerc-Rudnik-otr.kolesa 2.12.2009 19:12:46
|
|
|
|
honey
|
Jaz bom šla v petek po vsej verjetnosti, pa ti bom pogledala. Upam, da se bom spomnila Pa ti zvečer sporočim, če sem kaj videla.
|
|
RE: Le Clerc-Rudnik-otr.kolesa 2.12.2009 19:34:50
|
|
|
|
enea
|
Pokliči gor, jaz sem cel mesec klicarila za sušilni stroj, so me bli verjetno siti, k sem jih skoz gnjavila,
|
|
|
|
RE: Le Clerc-Rudnik-otr.kolesa 2.12.2009 19:59:28
|
|
|
|
glen
|
honey prosim,če se spomniš seveda,drugače ni panike.
|
|
|
|
RE: Le Clerc-Rudnik-otr.kolesa 5.12.2009 9:54:45
|
|
|
|
honey
|
Glen, sem bila v Leclercu, ampak sem videla samo ženska kolesa s košarico za 129 €. Mogoče bi bilo najbolje, da pokličeš in vprašaš, saj je bilo včeraj noro in moram priznati, da niti nisem imela volje, da bi se prebijala po trgovini. Še tisto, kar sem nujno morala nakupit, mi je delalo preglavice Pa pravijo, da je kriza Včeraj ni bilo videti kaj podobnega.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?