|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po vseh zapletih mož zdaj ne bi šel v postope...
2.12.2009 7:56:35   
Anonimen
pozdravljene punce,

jaz sem cisto obupana, ne vem kaj naj naredim. Doma imamo 3 letnega fanteka. Imela sem 2x IMN(odstranili so mi oba jajcevoda),zdaj je edina moznost za se enega otroka IVF. Konec januarja je predvidena punkcija, ampak moj moz zdaj pravi da nebi sli v postopek.

On veliko potuje, strah ga je zapletov z nosecnostjo,ker do zdaj smo imeli vedno neke probleme( 4xoperacijo,1xss,2xIMN), kaj ce moram v bolnico, kaj bo z otrokom? Mali pa marca ima operacijo zrelnice.

Kaj naj naredim, jokam,jokam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Zelimo si se enega user posted image , situacija je smotana user posted image . Naj poklicem in prosim za drugi termin ali....

Prosim pomagajte!!!!!!!!!!!!

LP

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.12.2009 9:08:41 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj naredim?????????
2.12.2009 8:24:02   
bučkabb
če si otroka res želite ne odpovejte in ne prestavljajte datuma, kaj pa če bo čez čas ko se bo vse porihtal spet prišla želja in boš spet mogla čakat na datum, pa čas tečeeee, tak da.......

v primeru zapletov oz. zelo rizične nosečnosti pa mislim da tud nista sama, verjetno vama bo z varstvom za sineka kdo lahko priskočil na pomoč

če je volja in želja se vse reši tak da pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2009 14:34:50   
mirabela
a mogoce kdo ve koliko se caka ce postopek zdaj koncamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ???

LP in veliko srece vsem

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2009 21:27:19   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mirabela

a mogoce kdo ve koliko se caka ce postopek zdaj koncamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ???

LP in veliko srece vsem

...kako pa veš, da bo konec januarja punkcija??user posted image user posted image  Do takrat je še daleč, zato ne odpoveduj termina...in preden prideš do punkcije, je še cel postopek....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2009 14:04:24   
mirabela
zdravo,

zato ker sem zacela z tabletkami ovi teden, na papirju pa pise predviden cas punkcije user posted image . Upam da si bo premislil, ne vem kaj naj naredim, user posted image  pa je dobil termin 20 januarja za OP zrelnice+vsavljanje cevk v usesa, ma katastrofa,z njim bom v bolnici v Murski Soboti ker so krajse cakalne dobe(tukaj so eno leto), res sem obupanaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2009 14:31:54   
mirabela
hello,

evo za mene tudi veseljaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  , moj user posted image  gre v torek na op zrelnice, tako da lahko nadalujem z tabletkami in v januarju(konec meseca januarja) izpeljem punkcijo user posted image .Tabletke sem jemala vsak dan ,upala sem da si bo moj moz premislil in na koncu odlocil za IVF. Tako, zdaj mam pavzo 5 dni, potem spet tabletke, 4 januarja grem po injekcije in si lahko upam na pozitiven konec.

Srecno vsem, rada vaju imam in vas spostujem, prave borke ste user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ime za fantka??
tiamia

Katero ime bi izbrale?

Kris (28%)

Tai (34%)

Rene (39%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!