Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tifol, Elevit, Centrum? 7.9.2010 8:29:04
|
|
|
|
zita
|
v prvi nosečnsoti pred 5 leti sem jemala tifol- obupno slabo, zdaj sem pred 1 mesecem začela jemati centramed- na škatli piše za ženske v rodni dobi in nosečnice. Mislim da sem že nsoeča, bom testirala med vikendom.
|
|
|
|
RE: Tifol, Elevit, Centrum? 7.9.2010 12:21:32
|
|
|
|
anity_1
|
zita, držimo pesti Jaz pa jemljem šumeče tablete z vitaminom b in folno kislino.. Imam jih še samo nekaj za popiti. Doma pa že imam pripravljeno pkatlico Elevita. Te bom začela jemati, ko bom dobila , ker v naslednjem ciklu upamo, da bomo zagledali
|
|
|
|
RE: Tifol, Elevit, Centrum? 15.9.2010 12:16:22
|
|
|
|
jeanitte
|
Sama jemljem 3 škatlo Tifola, pa nimam nobenih stranskih učinkov. Razen 1 mesec mi je blo skoz slabo, sam ker sem mela kao še druge "znake nosečnosti", to pripisujem moji psihi. Karkoli že jemljete, želim, da čimprej zagledate (zagledamo) .
|
|
|
|
RE: Tifol, Elevit, Centrum? 21.9.2010 8:21:12
|
|
|
|
zita
|
aha, sem pozabila napisati... seveda je test pokazal . Uh, tako kot prvič, zanosila prvi plodni dan :-). Zdaj je 8 teden, prvi pregled imam šele v 9 tednu. Nobenih slabosti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?