|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poganjalec ali trikolesnik?
1.12.2009 20:29:38   
pokica_
Iz vaših izkušenj bi želela, da mi svetujete, kaj je bolj "pameten nakup", ali poganjalec ali trikolesnik(z možnostjo poganjanja in kasneje tudi vožnje s pedali)? Za otročka, ki se bo šele začel učit hodit seveda.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poganjalec ali trikolesnik?
1.12.2009 20:36:59   
Jančika_
Pri nas je bil bolj aktualen poganjalec. 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2009 20:47:56   
Anonimen
pokica_ mi smo imeli najprej poganjalčka (od 7. meseca naprej... na začetku seveda bolj za šminkiranje, ko smo ga posadili nanj in ga potiskali po stanovanju, kasneje ga je z veseljem uporabljal sam - za potiskanje za poganjanje z nogicami, za spravljanje svojih igračk pod sedež,... še celo stojo na nogah se je učil na njem (ga je prevrnil, da je bil fiksen, potem pa po njem plezal)... še zdaj se s svojimi 3inpol letami spravi nanj!),

za prvi rojstni dan pa je dobil v dar trikolesnik, ki smo ga lahko tudi mi vodili... pravzaprav smo ga uporabljali namesto vozička, ker se v vozičku ni hotel voziti.
za kasneje, ko bi se lahko sam vozil z njim pa ni bil tako zelo uporaben, ker ima pedala v sprednjem kolesu in je tako kar težko poganjati... smo ga vseeno morali porivati (takrat je dobil traktor, s katerim pa je "gonil" na vso moč).

tako da... nam je bilo oboje uporabno: poganjalček za doma, trikolesnik za sprehode.

< Sporočilo je popravil k.tja -- 1.12.2009 20:50:14 >

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2009 20:50:34   
mayci
Mi smo imeli oboje, pa vsaj pri nas tricikel sploh ni bil zanimiv. Poganjalec je pa še vedno pa je mali zdaj star že štiri leta in pol.user posted image
Jaz priporočam poganjalec, potem pa, ko je otrok večji pa kolo brez pedal..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2009 20:57:16   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: mayci
Jaz priporočam poganjalec, potem pa, ko je otrok večji pa kolo brez pedal..user posted image

Ja, se strinjam. Naši (moja dva in nečak) se še zdaj cufajo za poganjalec, sploh za tistega, ki je v obliki motorja (je tudi za zunaj), pa so stari 5,5 in 2x 3,5 let. Kolo brez pedal se pa tudi super obnese.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2009 21:01:44   
živa
Tudi mi smo imeli trikolesnik namesto vozička, pri večjem od 15. meseca dalje, ko smo ga kupili, pri malem še prej. Uporabljali smo ga non-stop, res je vreden svojega denarja - imamo takega s potisno palico. Večjemu smo kupili kolo pri 3,5 letih, mali je star 2 in tricikel zanj občasno - za dalješ razdalje - še vedno uporabljamo.

Na poganjalčku pa se občasno preganjata pri moji mami doma (imamo enega slabega), ampak jima je tudi zanimiv. Zdaj smo 2-letniku za RD kupili kolo brez pedal, pa čakam na pomlad, ker mu je še malo previsok.

Lp,

živa 

< Sporočilo je popravil živa -- 1.12.2009 21:02:37 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2009 21:12:25   
lillchy123
mi mamo doma 3 poganjalce in en tricikel, pa še pri mami ima en poganjalec. pa je tricikel skoz parkiran, poganjalci pa laufajo 100/uro user posted image
smo si ga najprej sposodli, pa ker nismo dobili vseh delov, smo ga šli kupit .smo mu najprej kupili enga v leclerku, k je čist plastičen, ampak ma več funkci- lahko je gugalnik, lahko namontiraš tisto potisno palico, ima naslonjalo za nogice, klavir en kup lučk in zvokov in oh in sploh. noro zanimiv, ampak, ko je ratal škrat malo večji -cca 15 mesecev ga je tok hitro poganjal, da se je prevrniluser posted image in smo šli še isto popoldne v Bc kupit en ornk poganjalec, k ni šans da ga zvrne, ima tudi gumo na kolesih, tko da je tudi z a zunaj uporaben in povrh še zgleda kot traktor in še dokupili smo prikolico user posted image user posted image user posted image user posted image nepogrešljiv! ga skoz notr ganja, ven ga vzamemo z nami gre na dopust... ko še ni hodil, je cele moravske toplice prevozu s tem poganjalcem user posted image user posted image
ko je shodil smo mu pa kupili še poganjalčka motorja. mu je tud zanimiv, ampak se ga prej naveliča, ker se mora vseen mal potrudit, da lovi ravnotežje. ga ma pa tud rad, pa še dobro izhodišče je za kasnej, ko bo dobu kolo brez pedal.

madonca sem se razpisala user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 22:20:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2009 11:24:24   
Angel_Tian
Tudi pri nas imamo oboje - poganjalec (motor) in trikolesnik. Mali bo star 3,5 let pa je ta motor najbolj zanimiv, za gonit kolo je pa nekak prelen user posted image . Pa tudi, ko smo šli s tem kolesom na sprehod, je ponavadi hitro vstal in raje skakal okrog kot pa gonil. Čeprav je pa zdaj izrazil željo za traktorja s prikolico, na pedala seveda :)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2009 16:03:42   
pokica_
zmagal je poganjalecuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?