Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bunda-debela jakna za močnejše 30.11.2009 18:02:15
|
|
|
|
mala biba
|
Bostina hej... Ja tudi jaz se ukvarjam s tem že kar lep čas......probaj C&A, H&M, ali pa NKD....sem v teh istih trgovinah in sicer v avstriji več našla (več lepših stvari),kot pa pri nas...... .....sploh Takoo v Avstriji.......se lahk slovenski skrije......no upam, da sem ti lahko vsaj malo pomagala.....lp
|
|
RE: bunda-debela jakna za močnejše 30.11.2009 18:35:25
|
|
|
|
miapia
|
Če ti bo kaj všeč, ker nisi napisala, kaj ti je všeč, ni pa za stare. http://www.promod.eu/coats/
|
|
RE: bunda-debela jakna za močnejše 30.11.2009 19:10:17
|
|
|
|
malajka84
|
hja mala biba ...C&A pa H&M sm že dala skos.. miapisa..neki je lepga sam še naročt..pa predn pride....jst rabm zdej:) sm že tuhtala d bi pr neckermannu..pa...to je to k pol 14 dni čakaš.:( počas bom obupala kr nč čez joške ne morm zapet:(
|
|
|
|
RE: bunda-debela jakna za močnejše 30.11.2009 20:11:04
|
|
|
|
miapia
|
Kaj pa Zara? Ali pa ljublljanska Nama, Emporium, Outlet. Dugače imaš trgovine Promod tudi v Sloveniji. Vem da je v Supernovi.
|
|
RE: bunda-debela jakna za močnejše 1.12.2009 15:11:59
|
|
|
|
malajka84
|
Hvala za nasvet..bom vrjetn šla u soboto spet u akcijo..upam, da uspešno.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?