Meceno
|
Dober dan Bobek05 bo kmalu doma z tem prelepim :angel:, ko takole gledam bi tudi jaz že imela bebico v rokah 9nebesa Ma ne vem no, mami me prosi naj se kaj oglasim v KK, dokler še sama nisem mamica, mislim da jo nekaj tišči oz bi rada hščerkico še zadnjič pocartala, pa da pri njej zaspim ,...SEM PAČ ZADNJI OTROK ,.... Bojim se ker nama full vpliva polna luna da nebi jaz kakšne popadke dobila,....Sicer bi lahko mami prišla gor, samo tukaj je še mojih pet nečakinj oz en nečak, pa tete in strici,... VSI BI ME RADI VIDELI ,... V glavnem, če grem v KK se lahko zgodi da me kakšna dva do tri dni ne bo na RR, če pa se ne javim niti peti dan, sem pa veste kje ne ? :)-:)-:)- Kilogrami so + 12,5 sicer danes:bravo:, včeraj so bili +14:)- , se sploh ne sekiram, bo že potem bolje, obseg trebuščka je že 101cm :bravo::bravo::bravo: celulit prisoten, strije prisotne vendar te ziher niso z mano prisebne :)- , zatekam niti ne ,obcasno imam trdi trebuh, pa če veliko skačem na okoli me začne tiščati navzdol, pa vsake toliko časa ne morem hodit ker mi kolek zašteka :)- To je to :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Cipresa ti priporočam da lepo na izzi pospravljaš, meni morejo priti še na omarico desko našraufat, da bom imela končno previjalno, žal pa se nisva z :love: nič slikala, je moj posodil prijatelju v soboto digitalca, ko se bom, vam sporočim ,... Lp Meceno
|