|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zgodilo se je! Končno!
28.11.2009 9:24:35   
pikipu
Drage moje,
zelo dolgo časa me ni bilo, čeprav vas z veseljem berem in mi je bila marsikatera v veliko vzpodbudo. No, pa vseeno se moram javit in vam povedat: po dolgih dveh letih smo ugledali user posted image ! user posted image
Z dragim sploh nisva mogla verjet, ker sva ravno pred kratkim nekako rekla, zdaj pa dosti vseh teh postopkov, če bo, bo, če ne pa imava itak enega sončka.

To pišem za vse tiste, ki še vedno vztrajate, ki ste na tem, da obupate, za vse, ki vsak mesec opazujete znake in v tistih dnevih s strahom hodite na stranišče. Naj vam opišem moje znake: Kot vsak mesec sem dobila rjav izcedek - 18. dan in rekla eh, spet nič in se sprijaznila,da nekako čez največ 10 dni pride user posted image . Čeprav mi je moj G na vsakem pregledu rekel, da to ne vpliva na zanositev. Kmalu za tistim so mi čez kake 4 dni, ko sem imela na krožniku ribe tako zasmrdele, da nisem mogla niti jest. Ker sem jih zaradi mojega sina, ki jih obožuje čez par dni spet naredila in mi niso smrdele rekla, no ribe mi ne smrdijo več, torej ni nič. user posted image  Pol pa mi je pri zajtrku, ko sem pila kavo z mlekom ostane v ustih okus po skisanem, pa spet rečem, mleko se mi je skisalo, in kupim vse novo. Rjavi izcedek se nadaljuje, zato sem vdano čakala, kdaj pride in štela dneve: 26., 27., 28, pa vmes malo pozabla. Vmes me je od 27. dneva dalje še špikalo v spodnjem delu trebuha, kot da bo prišla tečka, zato nisem kaj preveč upala. Pa še prsi so me vsak dan bolj bolele, bolet so me začele nekje 18. dan cikla. Pol pa se zgodi, da se je 30. dan izcedek ustavil. Uh, novo upanjeuser posted image . In tako še 4 dni hodim na WC, kaj bo. Pa se spet 34. dan pojavi zelo malo rjavega izcedka user posted image  in rečem ni nič. Ampak zdaj so me že kar močno bolele prsi in čakam še en dan.

Potem pa me moj dragi, ki očitno ni več zdržal, pošlje po test. In ga naredim in zagledam user posted image . Test še zdaj nosim v žepu okoli po stanovanju in ga gledam, ker ne morem verjet.

Naj vam povem, da sem 6 mesecev jemala klomifen, potem dva meseca nič in bi ga tudi zdaj morala jemat, pa sva se z dragim odločila, da ga ne bom. Na zadnjem pregledu mi je G rekel, da je zdaj pred mano  inseminacija in umetna oploditev, če se odločim. Ravno decembra bi morala it na pogovor.

Naj vam povem, da imam še vedno malo rjavega izcedka, pa špika me v trebu (imam občutek, kot da bi se širil balon) in upam, da zgine, tako kot je v prvi nosečnosti.

Vsem vam želim, da vam rata, tako kot je meni in res ne obupat! Srečno vsem user posted image , jaz grem pa še na drug forum.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zgodilo se je! Končno!
28.11.2009 10:11:41   
tassi1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Čestitke

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2009 10:13:47   
divans1
Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2009 10:16:27   
Alex01
pikipu - ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in neskončno user posted image user posted image za vnaprej.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2009 12:44:05   
Katrin
Iskrene čestitke in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2009 12:45:48   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in čim lepšo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2009 21:29:44   
hektorina
user posted image user posted image user posted image čestitke!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2009 21:31:08   
pika74
Čestitke in lepo nosečnost želim!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2009 9:14:28   
talika81
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2009 9:21:19   
NATAŠA35
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2009 9:23:34   
Anonimen
jeeeee!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2009 10:23:05   
Zvezdici
Čestiiitam za user posted image in ti želim mirno nosečnost user posted image user posted image !

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2009 10:25:34   
daga79
user posted image user posted image
lepo pazi na pikico

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2009 10:27:57   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2009 10:29:47   
lidik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še iz moje strani....
takšne zgodbice je pa tako lepo prebrati.....
pazi na svojo pikico in lepo user posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?