pikipu
|
Drage moje, zelo dolgo časa me ni bilo, čeprav vas z veseljem berem in mi je bila marsikatera v veliko vzpodbudo. No, pa vseeno se moram javit in vam povedat: po dolgih dveh letih smo ugledali ! Z dragim sploh nisva mogla verjet, ker sva ravno pred kratkim nekako rekla, zdaj pa dosti vseh teh postopkov, če bo, bo, če ne pa imava itak enega sončka. To pišem za vse tiste, ki še vedno vztrajate, ki ste na tem, da obupate, za vse, ki vsak mesec opazujete znake in v tistih dnevih s strahom hodite na stranišče. Naj vam opišem moje znake: Kot vsak mesec sem dobila rjav izcedek - 18. dan in rekla eh, spet nič in se sprijaznila,da nekako čez največ 10 dni pride . Čeprav mi je moj G na vsakem pregledu rekel, da to ne vpliva na zanositev. Kmalu za tistim so mi čez kake 4 dni, ko sem imela na krožniku ribe tako zasmrdele, da nisem mogla niti jest. Ker sem jih zaradi mojega sina, ki jih obožuje čez par dni spet naredila in mi niso smrdele rekla, no ribe mi ne smrdijo več, torej ni nič. Pol pa mi je pri zajtrku, ko sem pila kavo z mlekom ostane v ustih okus po skisanem, pa spet rečem, mleko se mi je skisalo, in kupim vse novo. Rjavi izcedek se nadaljuje, zato sem vdano čakala, kdaj pride in štela dneve: 26., 27., 28, pa vmes malo pozabla. Vmes me je od 27. dneva dalje še špikalo v spodnjem delu trebuha, kot da bo prišla tečka, zato nisem kaj preveč upala. Pa še prsi so me vsak dan bolj bolele, bolet so me začele nekje 18. dan cikla. Pol pa se zgodi, da se je 30. dan izcedek ustavil. Uh, novo upanje . In tako še 4 dni hodim na WC, kaj bo. Pa se spet 34. dan pojavi zelo malo rjavega izcedka in rečem ni nič. Ampak zdaj so me že kar močno bolele prsi in čakam še en dan. Potem pa me moj dragi, ki očitno ni več zdržal, pošlje po test. In ga naredim in zagledam . Test še zdaj nosim v žepu okoli po stanovanju in ga gledam, ker ne morem verjet. Naj vam povem, da sem 6 mesecev jemala klomifen, potem dva meseca nič in bi ga tudi zdaj morala jemat, pa sva se z dragim odločila, da ga ne bom. Na zadnjem pregledu mi je G rekel, da je zdaj pred mano inseminacija in umetna oploditev, če se odločim. Ravno decembra bi morala it na pogovor. Naj vam povem, da imam še vedno malo rjavega izcedka, pa špika me v trebu (imam občutek, kot da bi se širil balon) in upam, da zgine, tako kot je v prvi nosečnosti. Vsem vam želim, da vam rata, tako kot je meni in res ne obupat! Srečno vsem , jaz grem pa še na drug forum.
|