Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako me pa vidi božiček? 28.11.2009 11:14:40
|
|
|
|
SaaS
|
Iščeš risanko na to otemo ali (stekleno) kroglo? Otrokom bolje ne prej obljubljat, če nisi ziher, da boš obljubo lahko izpolnila. Tale bo težka, če bo vztrajal, ti pa ne najdeš... Pri nas smo zadevo takole razložili. Pravzaprav je sinu je razložil sosed, njegov prijatelj (jasno, razlaga njegovih staršev) in sva midva kar prijela za foro.. Nasproti hiše imamo nižji hrib, gozd, in Božiček se skriva med drevesi in nas gleda skozi okno dnevne sobe in kuhinje. Se prav lepo vidi v stanovanje. malo kuka k nam, malo k sosedom, če so tam tudi pridni... Moram reči, da kar "pali", že drugo ali celo tretje leto.
|
|
|
|
RE: Kako me pa vidi božiček? 28.11.2009 11:36:21
|
|
|
|
pety78
|
Glede na to, da me je vprašal, kako lahko vidi vse otroke, mu tvojega odgovora ne morem dati. Jaz sem te krogle že videla v risankah. Saj če je ne najdem, bo zadovoljen tudi s sliko krogle, ampak sem želela, da bi mu bolj nazorno pokazala, če bi našla. Ker obstajajo. Evo, nekaj sem našla... http://www.youtube.com/watch?v=GrWp53jU-MI
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2009 13:33:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako me pa vidi božiček? 28.11.2009 13:44:40
|
|
|
|
uwaga
|
Našima dvema smo razložili, da božičku/dedku Mrazu ptički povejo če so otroci pridni. Ptički odnesejo pismo z željami, pa tudi opazujejo otroke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?