|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje naj kupim nahrbtnik za v vrtec?
27.11.2009 22:17:58   
zez76
Pozdravljene,

naš malček gre v torek v vrtec in potrebujemo nahrbtnik. V nahrbtnik moram dat 2x komplet za preoblečt ni pa prav veliko prostora v omarici! Skratka sport billy bag!user posted image Hvala vam za odgovore!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje naj kupim nahrbtnik za v vrtec?
27.11.2009 22:22:54   
botrca
Jaz sem ga kupila v trgovini s torbami. Motiv medvedek Pu. Noter gre pa vrag in poluser posted image .Poglej še v vseh trgovinah spar, mercator, leclerc, aladin, baby center, pikapolonica, kik, h&m, turbo limač, muler...

Zgleda pa tako:

user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 27.11.2009 22:27:15 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2009 22:38:51   
taška30
Zakaj pa mora biti nahrbtnik? A boste vsak dan nosili rezervna oblačila tja in nazaj?

Jaz imam v omarici kar eno vrečo, noter pa rezervne stvari in potem sproti prinašam, kar se porabi.
Ima pa ogromno ostalih nahrbtnike, pa v bistvu sploh ne razumem zakaj?!?

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2009 22:44:51   
zez76
Botrca, nekaj takega sem imela v mislih! user posted image Ja ne vem misel na vrečko mi ni glih , sorry!user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2009 23:39:00   
veselka
kibuba ima luškane user posted image sem nečaku pred leti kupla želvico user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2009 1:21:10   
Anonimen
v našem vrtcu imajo pa mulčki škatle.... škatle za čevlje, ki smo jih malo poosebili. tisto za preoblečt 1x na mesec pa že nesemo v vrečki... ali pa jaz dam v svoj nahrbtnik.

nahrbtničke vzamejo s seboj le v primeru, da grejo na izlet. drugače smo ga mi kupili v muellerju (motiv strela mcqueena, sevedauser posted image ), a so nam potem bolj priporočili mckinleyev nahrbtniček, ker je lažji za nosit.

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2009 9:57:48   
lilka
Ja naša ima tudi nahrbtnik, samo ne vem kakšenga, ker ga je dobla za pisanko in je res superski, majhen, protoren, lahek, ortopedsko oblikovan, pa še garancijo je imel dve leti, pojam nimam kje so ga kupili. Ja mi ga vsak dan nosimo sem in tja, ker vsakič gre kdo drug ponjo in le redko gremo kar ....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2009 15:13:00   
tinaaja
Moja izkusnja je taka, da sem mali kupila super ruzak s pujso pepo gor. In vsa navdusena je hotela nosit ruzak vsak dan v in iz vrtca. Vse ok, dokelr se  mi ni zgodilo, da sem ga v naglici parkrat pozabila (popokat dojencico, ta veliko, sebe, svojo torbico,..) in to ugotovila v vrtcu. In potem domov pa nazaj..user posted image Tako ima zdaj ruzak doma pa ga ima za na sprehod, za k babi, ... za v vrtcu pa ima lepo platneno vreco in so stvari tam, ne nosimo domov. Domov nosimo samo stvari za oprat in isto nazaj.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2009 15:17:13   
Anonimen
jz sem mela prve dve leti ko je imel omarco kr v vrečkici, in sem nosila, kar smo potrebovali, sproti! zdaj ko pa že dve leti nima omarce, ampak obešalnike, pa imamo torbo, kupila sem jov ineršparu, ni bla draga je pa priročna user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2009 20:59:04   
frutka_
Mali  ima tisti mali Sammies  nahrbtnik od Samsonita. Je dovolj velik za rezervna oblačila. Sicer pa ugodno dobiš te nahrbtnike v vsakem večjem marketu ali otroški trgovini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.11.2009 7:06:44   
tabi
hoj

Jst ti priporočam kako lepo darilno vrečko da daš notri cune,ali pa kak kr tko ruzaček
Pri nas v vrtcu(lj) kradejo na veliko te ruzake(PU,mojster Miha,Winx;:::)Naša dva sta imela oba ruzak,tamala Fifi tavečji Mojster Miha in ravno 14 dni nazaj so tavečjemu ukradli ruzak(ven so dali samo športne copaate ki jih je imel pri telovadbi in palerino,ostalo so popokali)Sem mislila da je kdo samo se zmotil ali zamenjal,ampak neuser posted image tako da sem zdej dala čist navaden ruzak

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2009 13:15:05   
livia
Pri mlajši hčerki imajo v vrtcu še omarico in obešalnik in so rezervna oblačila v omarici v navadni vrečki.
Pri starejši pa omarice nimajo več, so pa naredili iz škatel za čevlje take prostorčke in imajo not rezervna oblačila tudi v navadni vrečki.

Mi rabimo nahrbtnik samo za k telovadbi, kupila sem ga pa v BC in sicer tegale:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=201017

Je dost prostora za vse.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2009 18:02:17   
PC Baby
Meni je super pa tale, ki je zdaj darilo v mega pakungah Pampersk. Plišast s slončkom user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2009 18:06:12   
Dudica1
Naš ima tak nahrbtnik iz baby centra tak moder medvedek...dam notri 1 krat za preoblečt pa še je prostor.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2009 21:19:08   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz sem mela prve dve leti ko je imel omarco kr v vrečkici, in sem nosila, kar smo potrebovali, sproti! zdaj ko pa že dve leti nima omarce, ampak obešalnike, pa imamo torbo, kupila sem jov ineršparu, ni bla draga je pa priročna user posted image

Pri nas je bilo podobno - dokler je imel omarico, je imel tam stvari v vreči. Zdaj imajo pa tako garderobo, da ima vsak samo svoj obešalnik in eno mini poličko. Najprej je en mesec tam viselo en kup nahrbtikov, da sploh ni bilo prostora niti bunde obesit, pa vse je bilo nepregledno, potem so pa obesili obvestilo, da prosijo, naj otroci v vrtcu nimajo nahrbtnikov, ampak naj se njihove stvari da v vreče iz blaga, ki so jih pritrdili na obešalnike. Zdaj je garderoba veliko bolj praktična in urejena. Je pa res, da če je dovolj prostora, potem res ni panike.
Nahrbtnik smo pa mi takrat kupili v turbo limaču - vlakec Tomaž - zdaj bi bil pa Strela zagotovo bolj aktualen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?