soncek3
|
IZVIRNO SPOROČILO: maya2 Naša 3,5 letnica že od sredine septembra, ko je začela hoditi v vrtec grozno kašlja Predvsem ponoči, ko se kar davi, včaih od kašlja bruhne . Vmes smo imeli že 2x antibiotike (kašelj se ni umiril), kozice, virozo,... ni da ni... zdaj jo imam že tri tedne doma ravno zato, da bi se dokončno pozdravila, pa nič Zdravnik je poslušal pljuča pravi da ni nič slišati od česa pa potem tako kašlja?.... sirupi vseh vrst niso pomagali, mažemo z materino dušico.... tudi nič.... res mi je že zmanjkalo idej Isto naša. Zdaj bo že dva meseca od tega, kar je začela kašljat, stara je eno leto. Ponoči je najhujše. Eno obdobje je bruhala vsak večer, potem ponoči, v glavnem vse je šlo ven. je bila čist upadlih lic, kar nogice je niso držale.... Probali smo tudi milijon sirupov za izkašljevanje, umiritev kašlja... in na koncu sem ugotovila, da po tem bruha (ker izkašljat tiste sluzi ne zna). In smo ukinili vse sirupe, bilo je boljše, kašljala sicer še, ampak bruhala ne več. Zdaj smo kupili inhalator in zvečer inhaliramo FR in je boljše. Zakašlja mogoče sicer še, ampak dosti manj in spimo vsi naprej . pa smo tudi prej mazali prsa, tople obloge, vlaženje zraka, dvignili vzglavje..... vse živo, pa nič. Aha, še to bi vprašala, kam pa date en dcl fiziološke??? Jaz , ko ji spiram z fiziološko, porabim največ 10 ml (če ji priteče na obeh straneh nosnic ven, pa še po grlu spije), a je še kaj učinka, če kar zlivam??? Ker če ji gre preveč v grlo, se začne davit in bruhat???
|