Mijavček
|
He he, se moram mal vmešat.... nisem vsega brala no, ampak pri nas smo tudi sosedje, hiša ena zraven druge, in dokler nisva imela otrok je to funkcioniralo dobro.... smo se vidli, ko smo se srečal.... KO so pa prišli otroci.... ne smem se preveč pritoževat, ker mi tašča res velik pomaga (mam dvojčke), moža pa nikol ni doma in če je ne bi mela tok bliz, res... bi mi blo zelo težko...., ampak to ima tudi svojo ceno; vstop v bajto brez zvonjenja (da ne bi zbudili otroke), OK.... , da pa je non-stop pri nas (2x na dan po uro dve), je men mal too much.... sej jo pokličem, ko jo rabim, pa sem ful hvaležna, če gre z njima ven za kakšno urco, da jaz lahko skuham npr., al pa če ona skuha... sam, kot sem rekla, cena za to je manj zasebnosti... Hvalabogu, mož ni mamin sinček, in se tašča ne vmešava v naju, in če je on doma, se ona umakne ponavad.... no, in ker je dokaj razumna ženska, se čisto dobro razumeva... ampak vseen , ta stalna prisotnost je včasih moteča, čeprav vem, da je to zato, ker ma pač tok rada otroke, saj prej, ko njih ni blo, se včasih tud po cel teden sploh vidl nismo. Kar hočem rečt je, da tud če sta tast in tašča zlata, je prevelika bližina lahko problem. Če pa že v štartu kej neklapa, potem pa sploh bolš, da si čimdlje
|