Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 26.11.2009 20:05:13
|
|
|
|
Alex01
|
Si mogoče povprašala v Mullerju? Nisem nič slišala o tem, da gredo iz prodaje.
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 26.11.2009 20:08:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 Si mogoče povprašala v Mullerju? Nisem nič slišala o tem, da gredo iz prodaje. Koliko sem videla, je v Mullerju samo mali paket (34 kom.) velikih pa nisem zasledila. Grem pa v sob. v Muller in bom vprašala ja. Hvala ti..
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 26.11.2009 20:11:05
|
|
|
|
Alex01
|
Jaz jih kupujem v mullerju v Nm. V paketu jih je 72kom, velikost 3.Že kar nekaj časa.
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 26.11.2009 20:14:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz jih tud kupujem v Mulerju ali pa mi jih kolegica prinese iz Aus., ampak ko sem bila v DMu, je prodajalka rekla da jih več ne bo. Prav tako v BC. Baje jih njihov uvoznik, ne bo več uvažal, ne ve pa če gredo čist iz prodaje. Srčno upam, da ne, ker so nam edino te super!
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 26.11.2009 20:55:36
|
|
|
|
Alex01
|
Kakor se meni zdi, jih Muller uvaža iz Nemčije, vse ostale trgovine pa iz Poljske. Lahk da se motim
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 26.11.2009 21:23:16
|
|
|
|
anika87
|
Men je pa v našem DM-u rekla, ko sem vprašala kak to, da je pri pamperskah skoraj prazna polica, da bodo zdej dobivali od drugih dobaviteljev, da ko to prodajo, bojo potem dobivali menda vse nemške... Bomo videli
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 26.11.2009 21:27:08
|
|
|
|
črticaa
|
ja jz jih tud pri nas kar malo pogrešam,... ampak u avstriji jih tud nimajo toliko valiko kot prej,... ker so zdaj ene nove,..tko zelene pa gor je lunca,...tud na robčkih je,...so brez aloe joj bom mogla zaloge naredit
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 27.11.2009 7:50:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 Kakor se meni zdi, jih Muller uvaža iz Nemčije, vse ostale trgovine pa iz Poljske. Lahk da se motim Sam na teh v DMu tud piše Made in Germany.
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 27.11.2009 7:58:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 Men je pa v našem DM-u rekla, ko sem vprašala kak to, da je pri pamperskah skoraj prazna polica, da bodo zdej dobivali od drugih dobaviteljev, da ko to prodajo, bojo potem dobivali menda vse nemške... Bomo videli bilo bi super, fino,fajn. Ne pa da zdaj stalno iščem nemške pamperske
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 27.11.2009 7:58:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ja jz jih tud pri nas kar malo pogrešam,... ampak u avstriji jih tud nimajo toliko valiko kot prej,... ker so zdaj ene nove,..tko zelene pa gor je lunca,...tud na robčkih je,...so brez aloe joj bom mogla zaloge naredit ja, saj te imajo tudi v Mullerju.
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 27.11.2009 9:17:04
|
|
|
|
anika87
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 Kakor se meni zdi, jih Muller uvaža iz Nemčije, vse ostale trgovine pa iz Poljske. Lahk da se motim Sam na teh v DMu tud piše Made in Germany. V našem dm-u so bile angleške, sem preverila, ampak kolk vem, so te vijoličaste v vseh trgovinh bile "nepoljske". Ja super bi blo, da tudi dm nabavi "zahodnjaško" zalogo.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 27.11.2009 9:38:37
|
|
|
|
nina68
|
Pampers Active Fit gredo iz prodaje, v DM-u pa jih že od poletja dobivamo direktno iz Nemčije od novega dobavitelja. Imajo nov design, mislim pa da imajo res naslikanga medvedka z lunco.
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 27.11.2009 10:15:48
|
|
|
|
travica
|
active fit - VIJOLIČNE gredo iz prodaje so jij kot ZADNJI KOSI imeli celo znižane v tušu in šparu
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 27.11.2009 11:40:40
|
|
|
|
Greenie
|
Škoda. Meni so Active fit boljše kot Premium Care. So jih pa v Mullerju še imeli prejšnji teden, ker imajo svojega dobavitelja. Mogoče tam ostanejo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 12:35:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 27.11.2009 12:44:19
|
|
|
|
soncek3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zanima me, če katera ve, če gredo Pampers Activ Fit res iz prodaje v Sloveniji? Ja, tudi jaz sem slišala, da gredo Pampers active fit iz prodaje oz. jih zamenjujejo Pampers premium, ki naj bi bile bolj nežne in mehke. Tiste zelene oz. z lunico pa so Pampers baby dry in so kao "nočne". So bile pa meni Active fit najboljše in zaenkrat jih v naših trgovinah imajo, preden gredo ven, pa bo verjetno kakšno znižanje, pa bomo zalogo nabavili , samo ujet jih moramo! LP
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 27.11.2009 13:47:37
|
|
|
|
daisyb
|
jaz jih tudi uporabljam in kupujem pri nas v dm, ker tu v italiji jih nimajo. ne vem, ce gredo s prodaje...upam, da ne, ker jaz sem zelo zadovoljna z njimi.
|
|
|
|
RE: ali gredo res iz prodaje.. 28.11.2009 20:09:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: travica active fit - VIJOLIČNE gredo iz prodaje Glih danes sem bila v Mullerju v Mb. (šla nardit zalogo ) in preden smo šli ven sem se pogovarjala z poslovodkinjo, katera mi je zatrdila da PAMPERS ACTIV FIT ne gredo iz prodaje
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.11.2009 20:10:27 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?