|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vaša mnenja??
27.11.2009 11:06:48   
Anonimen
Ja hudo tole no... Jaz prevare tako in tako ne bi mogla oprostiti, ker bi ga imela non-stop pred očmi, kako se daje dol s tisto drugo. Ampak bi vseeno lažje sprejela prevaro kot takšno; kakor obiske pri prostitutki. Se mi zdi, da s tem tudi najino spolno življenje degradira na stopnjo (tokrat brezplačne) usluge.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.11.2009 11:09:28   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Ja hudo tole no... Jaz prevare tako in tako ne bi mogla oprostiti, ker bi ga imela non-stop pred očmi, kako se daje dol s tisto drugo. Ampak bi vseeno lažje sprejela prevaro kot takšno; kakor obiske pri prostitutki. Se mi zdi, da s tem tudi najino spolno življenje degradira na stopnjo (tokrat brezplačne) usluge.

vidiš....kako smo si različni.

meni pa je prostitutka pač nekaj (odšej keš user posted image  in da lahko kaj faše, ker faše lahko tudi pri eni čisto nedolžni sosedi) kar ni pol tak hudo kot pa da se zaplete z neko ljubico. tu ni nobenih čustev, samo mehanika.

po mojih pojmih je najhujša čustvena prevara. tudi, če sploh ne seksata.

< Sporočilo je popravil rija -- 27.11.2009 11:10:23 >

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.11.2009 11:17:20   
Greenie
IZVIRNO SPOROČILO: rija

meni pa je prostitutka pač nekaj (odšej keš user posted image  in da lahko kaj faše, ker faše lahko tudi pri eni čisto nedolžni sosedi) kar ni pol tak hudo kot pa da se zaplete z neko ljubico. tu ni nobenih čustev, samo mehanika.

Pri meni enako.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.11.2009 12:02:45   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jaz bi bila "baraba" pa bi si v njegovem imenu naprej dopisovala..da vidimo kam pridemo

jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.11.2009 14:07:32   
ninocka
Ce je zlobna, naj se sama domeni za ceno in mu pol mimgrede med kosilom vrze ven, da je ta in ta sporocila, da stanejo njene spolne usluge xxxEUR. In da mu je denar pripravila v potovalko, da mu slucajno ne zmanjka...

Jst bi ga takoj soocila z najdbo in zahtevala razlago. Izgovor, da se je menil za kolega...prav, kater kolega, telefonska in klici...

Pa testirat naj se gre in resno razmisli, ce si zeli taksnega moskega ob sebi...

Vso sreco prijateljici user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.11.2009 20:33:14   
4.4.
Ta je pa dobra, dopisuj se in za ceno vprasaj. Ma ves saj tudi ce ga direktno vprasa je velika možnost, da se ji bo zlagal. Na še malo raziskuje v stili 007 in ga potem postavi pred dejstva.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.11.2009 18:42:50   
RayBan

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Zame pa je to isto sranje, drugo pakovanje. Mi je popolnoma vseeno kakšen odnos ima on do nje (zgolj sex ali prisotna čustva) ampak kakšnega ima do mene. In v obeh primerih mu zame, po domače povedano "dol visi".

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.11.2009 18:45:04   
RayBan
No, pa da še odgovorim na vprašanje: direkt vprašat.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.11.2009 20:52:09   
Teya D.
Ajojuser posted image ..

Ja vsekakor ga je treba soočit. Jaz bi celo pustila kar odprt mejl pa ga poklicala lepo zravn naj pride nekaj pogleda, potem ko bi zazijal, pa bi rekla kaj je to itn. . Gor al dol kolega ali za kogarkoli bi našel izgovor, moje zaupanje bi šlo in preden, ga bi dobila nazaj bi trajalo, če bi sploh ostala.
Pričakujeta otroka in nenadoma postane tako hudooo, da mora čez mejo iskat zadovoljstvo....
Soočit ga!

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.11.2009 21:35:34   
ThinkPink
Jaz bi ga pa kar direkt na user posted image .

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.11.2009 8:45:35   
nincrli
user posted image uboga punca... A njen sploh ve, da je noseča? Očitno pa ne ve, da lahko zaradi njegove ... hmmm ne najdem dovolj grdega izraza, ki bi to opisal..." nepremišljenosti"user posted image
dobi kakšno spolno bolezen in jo prenese na njo pa še na otroka. Joj res mi je za bruhatuser posted image user posted image
user posted image za to punco, ker ji more res bit težko user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 30.11.2009 8:46:04 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.11.2009 11:34:51   
tweety83
Ma dejte no.... Tisti trenutek ga posedem pred računalnik,mu pokažem mail in zahtevam pojasnilo za tako stvar.
Mislim - brez kakršnega koli ovinkarjenja in sprenevedanja. In seveda brez opravičevanja in nevem česa še,da je to vidla.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.11.2009 11:58:49   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Ma dejte no.... Tisti trenutek ga posedem pred računalnik,mu pokažem mail in zahtevam pojasnilo za tako stvar.
Mislim - brez kakršnega koli ovinkarjenja in sprenevedanja. In seveda brez opravičevanja in nevem česa še,da je to vidla.

Itak

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.11.2009 12:07:51   
CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Enako. Mislim, da ga tud pet minut ne bi mogla mirno gledat in mu ne servirat zadeve. Ogabnež user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.12.2009 9:27:17   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

Že par dni razmišljava s prijateljico kako naj napiševa ta nastal problem...pišem jest v njenem imenu, ker prjatlca 'še' ni prijavljena tukaj gor. Gre se pa za njenega fanta s katerim je noseča in sicer šele 8 tednov. Skupaj sta 6 let in živita skupaj že nekaj let. Problem pa je v tem, da je na njegovem mail-u najdla mail, da se je dogovarjal o dekletu na poziv user posted image  v drugi državi, ko je šel na tekmo tja, ne piše pa da je do dogovora prišlo oz. srečanja. Zadnji odgovor je bil o ceni in datumih z njihove strani. Najino vprašanje oz. dilema ali naj ga vpraša in kako naj ga vpraša, da se ne bi izdala da je to na mailu najdla. Mail je mel pa odprt, če se sprašujete kako je prišla do njega  user posted image  in malo pogledala pač ženski firbec. Prosim za mnenja kaj narediti, ker jaz ji ne znam svetovat oz. bi rade še druge slišale kaj mislite naj naredi. Zelo težka situacija, glede na to da je otrok na poti...hudo mi jo je gledat kako trpi...prosim ne obtožujte jo, ker je malo pofirbcala...hvala za vsa mnenja...

jaz ne bi ga pustila it tam ali pa bi šla znjem na vsak način tam sam ne bi šel ali bi mene vzel zraven ali pa ločitev takoj.Jaz sem zanč svojega soseda vidla na nenavadnem mestu z eno črnko in ta moj sosed je srečno poročen in 3 otroke ima pa sem nekaj omenila njegovi ženi zdej me pa ona čudno gleda niti me ne pozdravlja več in sama ve da so 4 črnke na našem koncu ko dajejo za malo denarja.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.12.2009 11:35:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

Jaz sem zanč svojega soseda vidla na nenavadnem mestu z eno črnko in ta moj sosed je srečno poročen in 3 otroke ima pa sem nekaj omenila njegovi ženi zdej me pa ona čudno gleda niti me ne pozdravlja več in sama ve da so 4 črnke na našem koncu ko dajejo za malo denarja.

Uf, jaz bi te tudi čudno gledala, kaj se mešaš. Pa tudi, če bi bilo res. Nekako grem po principu, da takšnih stvari ne povem; ker če se potem onadva "poštimata" sem jaz "tausrana"...

(odgovor članu pridna_janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
2.12.2009 14:05:32   
kasso
slomak, nič več se ne javiš. Kako je kolegica rešila problem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.12.2009 12:43:01   
slomak
No tkole je punce... vidm da so pač mnenja takšna in drugačna hvala bogu... direkt ga je vprašala, če je prišlo do tega srečanja o katerem se je dogovarjal po mail-u. Seveda je rekel da ne, nato je sledil pogovor oz. vprašanja in ga je vprašala zakaj se je zanimal kolk to stane in tko naprej pa je rekel da kr tko user posted image  in da je preškrt da bi plačal toliko za eno noč...user posted image  ma kr neki kaj pa vem. Sm ji pa jest tud rekla da naj ga vpraša direkt in izve vse potem naj se pa odloči kako pa kaj naprej. Ker vem da ji je težko kar spakirat in it, res da nismo vse ženske enako močne in pogumne, kot ste (smo) nekatere tu na forumu. Ne vem za naprej kako in kaj bo, bom pa sporočila, če bo kaj takega novega. user posted image
Kolegica se zahvaljuje vsem za mnenja.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.12.2009 16:00:07   
muška
jaz bi ga ob direktnem vprašanju tisti hip, ne po premlevanju s kolegico itn. še na gobec ruknila.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.12.2009 18:07:54   
viroza
Veš kako je to enkrat ni nobenkrat in če jih že zdaj take kuha..... Daj pogoj-kakšnega ve ona-pa nej se odloči.Ta kratko bo on potegnu brez faj punce in otročka. Naj uživa in misli nase inuser posted image .

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.12.2009 22:43:40   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

in da je preškrt da bi plačal toliko za eno noč...user posted image  

Čakaj malo, če bi blo manj, bi pa plačal brez problema?
Torej ji je v bistvu povedal, DA BI, če ne bi šlo za tako vsoto.

Noseča gor al dol, vem, da je hudičevo težko, ampak temu človeku ne bo nikoli več zaupala. Torej naj se ga reši zdaj, ker ne zdaj, ne čez 15 let z njim ne bo srečna.
Se mi smili punca...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.12.2009 23:27:46   
ShopGirl
Grozno. A tak odgovor v stilu "cipa je bla predraga, tko da te nism varal", je sprejemljivuser posted image  
Upam, da prijateljica čimprej spoka od njega... otrok gor al pa dol. Kakšen primitivc.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?