|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod2
19.6.2005 17:53:45   
teja21
lepo pozdravljene
mene pa zanima od poroda, kaj je tisto ko res boli, s kero stvarjo je primerljiva bolečina, vbistvu kako občutite bolečino???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
19.6.2005 17:56:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teja21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   porod2
19.6.2005 18:08:58   
Jančika_
Hud napad migrene je vsaj zame neprimerno hujši od porodne bolečine. Takrat si včasih resnično želim, da bi bila mrtva. Na srečo sem do zdaj imela 'samo' kakšnih pet takšnih napadov, ostali so znosnejši, a še vedno bolj neprijetni od poroda.

Popadke sem čutila kot zelo potencirano 'šraufanje', recimo med M ali kot prebavne motnje, potem je kakšno uro zelo bolelo (še vedno na isti način). Med potiskanjem me pa ni bolelo (tudi popadki ne), samo zelo močan pritisk sem čutila.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   porod2
19.6.2005 18:12:27   
Teni_
Pri meni so bili popadki takšni kot je opisala Jančika.

LP;
Mojca:nosecka:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   porod2
19.6.2005 18:34:38   
žužu
ja, se strinjam

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   porod2
19.6.2005 18:52:33   
Anonimen
Ne vem, ne znam primerjat, vem pa, da se da zdržat, pa imam precej nizek prag bolečine, ker me v bistvu razen popadkov v življenju ni še nič posebno bolelo.

(odgovor članu teja21)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   porod2
19.6.2005 19:21:04   
Naty*Taja
V primerjavi z bolečino med vretenca vščipnjenega živca, ki ne popusti do operacije (beri 11 dni), je tole mala malca!
No drugače pa so mene najbolj boleli umetni popadki, ko pa potiskaš, pa ne boli. Pa tisti rez ki mi ga je naredil preden je bilo napeto - se je mudil.
Moji popadki so bili pa neki takiga kot eno fejst šraufanje.
Nikar naj te ne bo strah - ker se potem vse skup podaljša in je bolj boleče.
Želim ti čim lažji porod!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   porod2
19.6.2005 20:58:15   
Gina
Mene je pri prvih dveh porodih bolelo točno tako, kot v najhujši fazi, ko te zvije pri driski, samo da tista najhujša bolečina ni nehala več kot eno minuto, pri driski pa v par sekundah. Pa potem spet in spet...par ur.
Pri tretjem porodu me je bolelo tako, kot napisano, + zraven še hrbet in vsi notranji organi.
Ne, ni primerljivo z nobeno drugo bolečino, ravno zato, ker ne mine, ker kar traja in traja.
Vendar kot vidiš, vse ne čutijo to enako. Nekatere samo malo šraufa. Blagor njim. Jaz bi vzela EA, če bi šla še enkrat rodit, brez vprašanja.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   porod2
19.6.2005 21:18:35   
Naja31
Jaz ne morem primerjati.
Je tako grozno bolelo, da kaj takega res nisem pričakovala.
Se strinjam z Gino: brez EA ne grem več roditi.

Pa naj te to ne prestraši. Lahko da bo pri tebi full na easy.

Lp, Naja

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
19.6.2005 21:24:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teja21)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   porod2
19.6.2005 22:06:50   
Seven*
Jaz sem imela obcutek, kot da mi hoce kriz in krizna vretenca ven obrnit. Kot da obstaja neka sila, ki mi od znotraj pritiska na kriz.. Me je kar metalo po postelji. Je bolelo kot hudic, ampak me ni strah se enkrat it.. Najbolj sem si zelela stati. Se mi je zdelo, da bi pokoncna drza pomagala pri tej bolecini.. Sploh kaksno gibanje. Poskusila pa nisem, ker mi niso dovolili stati.. :hudicek:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   porod2
19.6.2005 22:12:52   
anajmad
Mene je ful bolelo obakrat.Ne vem,kako ti naj opišem bolečine,ker me je bolelo vsepovsod.Sploh drugič,ko je bilo tolko prezgodaj,da priznam,imam kr travme od tega in me je strašno strah,ko bom tretjič rodila.Bolečine so bile neznosne-v križu in trebuhu.V glavnem nič ni pomagalo.Pa nočem strašit in nimam nizek prag bolečine,toda imela sem smolo,da sem 2x prezgodaj rodila in nisem bila pripravljena.
en lp:morje:D.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   porod2
20.6.2005 7:21:43   
puncica
hmmm mogoče kot grozno groopooooozzzznnnoooo boleča menstruacija:zmeden2:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   porod2
20.6.2005 17:32:35   
viv_
Mene tudi tako kot nekatere - kot precej močna menstruacija - se da zdržat brez problema. Najhujše mi je bilo potem, ko je bil porod že zdavnaj končan, ko mi je babica nekaj stiskala trebuh - to je pa bolelo za umret!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   porod2
21.6.2005 14:02:52   
Ninica
Mene je pa bolel ves medenični del in ko je prišlo do popadka se je še vsa ta bolečina širila na strani bokov dol v noge :hudicek: :((. Hudo! :(( mislila sem, da otroka spravljam na svet skozi rit:((:zmeden2:. Ob potiskanju me pa ni nič bolelo - boleli so samo popadki.

Lp

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?