|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek
26.11.2009 13:02:23   
teja28
Se je tudi vam, oziroma se vam v nosečnosti dogaja, da imate povečan izcedek? jaz iam občutek, da mi skoz nekaj teče. sem čisto na začetku in seveda malce panična, da bo vse ok, tako da kar naprej preverjam, kaj se tam spodaj dogaja user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek
26.11.2009 13:03:22   
Anonimen
Čisto normalno

(odgovor članu teja28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2009 13:10:17   
divans1
Beli tok je v nosečnosti normalen in čedalje več ga bo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2009 13:10:24   
Petka09
Oh, ja, seveda normalno user posted image , in to čez celo nosečnost. Predvsem zna biti "rahlo" moteče proti koncu, ko se ti nonstop nekaj vliva, pa se skos bojiš: joj, kaj če mi voda odteka user posted image . Mene je parkrat "panika" zagrabila, ko mi je v kakem trg. centru samo toplo teklo ven... Hitro na wc, pa sem samo vidla, da je spet bel izcedek..Groza user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2009 19:12:10   
Jada82
Ja ja, normalno je, jaz ga imam tudi skoz več, pa me sicer tudi na čase panika, da je kakšna plodovnica, ampak .... beli tok pač ... stalni spremljevalec. Vzamem kakšen vaginalne globule, se za za 1 teden znebim in potem glej ga zlomka, spet user posted image Ni kej, tako je. user posted image

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2009 19:17:06   
izgubljena_ovcka
Eh, jaz sem doktorirala iz izcedkov že v prvi nosečnosti. Svakojake barve, gostote, vonji, sestava... user posted image Od navadnega belega toka do bakterijskih vaginoz do agresivnih glivic, you name it. Pa nimaš kaj, pač je v nosečnosti nožnično okolje precej gostoljubno za take zadeve. Je pa nadležno za znoret.

Hvalabogu nimam nikakršnih resnih težav v nosečnosti le tile izcedki mi grenijo življenje (in posldično mojemu možu tudi haha)...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2009 16:06:18   
uršulina
Priporočam uporabo VITAgyn C vaginalno kremo. Dovoljena je uporaba tudi med nosečnostjo.

pozdrav

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2009 8:34:31   
shyshy
Čauz punce. Ali je katera od vas imela čuden izcedek iz nožnice še predno ji je izostala menstruacija v nosečnosti? Koliko prej pa?

Prav tak grd, čisto bel in zelo gost je pri meni, pa ne vem ali lahko gre za kako vnetje ali bi lahko šlo nosečnost... Sicer sem že velikokrat imela vnetja, pa ni bilo tako videt kot je sedajuser posted image  

< Sporočilo je popravil shyshy -- 18.12.2009 8:35:03 >

(odgovor članu uršulina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2009 12:13:28   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka

Eh, jaz sem doktorirala iz izcedkov že v prvi nosečnosti. Svakojake barve, gostote, vonji, sestava... user posted image Od navadnega belega toka do bakterijskih vaginoz do agresivnih glivic, you name it. Pa nimaš kaj, pač je v nosečnosti nožnično okolje precej gostoljubno za take zadeve. Je pa nadležno za znoret.

Hvalabogu nimam nikakršnih resnih težav v nosečnosti le tile izcedki mi grenijo življenje (in posldično mojemu možu tudi haha)...

Jaz sem prej skos imela normalen izcedek, enkrat na začetku je bil rumeno obravan pa sem dobila kremo pa je blo celo user posted image kul. Do pred treh tednov! Se ga kar ne morem znebit, najprej sem v lekarni dobila vitagyn c, ni pomagalo, mi je G dala canesten tabl+kremo, ni pomagalo, zdaj pa sem še dobila neko antibiotično kremo za bakterijeuser posted image
In to vse zdaj na koncuuser posted image

Drugače pa se podpišem pod zadnji odstavekuser posted image

shyshy pomoje maš glivično vnetje, če je izcedek tak bel gost pa sirast? a srbi pa ne al pa ima vonj?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2009 12:22:53   
shyshy
Nincrli, nobene srbečice ni al pa kej podobnega, mogoče da ima malo vonja, ampak ponavadi ko sem imela glivičćno vnetje ni bil tak vonj... Jooooj, skos je nekaj, najbolje da grem spet na pregled user posted image  

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2009 12:54:30   
nincrli
Saj mene tud ni kaj srbelo, sam bil pa je obarvan. Ni vedno rečeno, da srbi.
Drugače pa je značilen izcedek v user posted image , sam da neobarvan in niti ne zelo gost.
Ga pa nisem imela pred izostankom m.
Če ne pa še počakaj do izostanka pa boš videla a je zaradi user posted image ali je kaj drugega.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2009 13:08:57   
shyshy
Ponavadi mi svetujejo naj hitro ukrepam če gre za kako vnetje, tako da bom kar do zdravnice stopila, pa naj pogleda zakaj se gre user posted image

Hvala za pomoč

Velik pluskov želim!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2010 12:16:26   
Anonimen
Sem v 14.tednu in imam mislim, da že en mesec en drugačen izcedek iz nožnice. Poleg belega toka (rumene bele barve) imam še en brezbarven in brez vonja izcedek. Ulije se mi pa kr od nekje.
Ima katera podobne izkušnje? Vse bolj pišete o belem toku. Ta pa je čist kot vodica....je to normalno?

(odgovor članu shyshy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2010 12:19:06   
claud
Jst sm skos nosila dnevne vlozke.
Se mi je sred shopinga enkrat kr ulil...vse mokro...sm ze mislila da mi je uslouser posted image ....je bil pa ta trapast izcedek.....
Ful neprijetna zadeva...ampak dobr da obstajajo dnevni vlozkiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2010 12:20:35   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem v 14.tednu in imam mislim, da že en mesec en drugačen izcedek iz nožnice. Poleg belega toka (rumene bele barve) imam še en brezbarven in brez vonja izcedek. Ulije se mi pa kr od nekje.
Ima katera podobne izkušnje? Vse bolj pišete o belem toku. Ta pa je čist kot vodica....je to normalno?

No sj to je blo misljeno pri mojem prejsnjem postu...user posted image

Normalno je touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?