SaaS
|
Mi imamo med prvima dvema leto in pol razlike. Dobro leto smo smo vsi štirje skupaj spali v isti sobi. Sem se tudi bala, če bo dojenček zbujal starejšega. No, tudi trznil ni ponoči ob joku dojenčka, mirno spal dalje. Sem pa jaz dojnčka res takoj prijela, ko je začel jokati, da se čimprej umiri, in posledično se je navadil, da je ponoči takoj v mojem naročju, če zajoka (ne, dojila, ga nisem ob vsakem joku, le pomirila s crkljanjem in petjem). Spat pa smo zvečer hodili ločeno. Najprej je mož šel spat s starejšim in ko je ta zaspal sva šele kasneje z malim prišla spat v sobo. Zdaj imamo tretjega in je 3,5 leta mlajši od drugega. Starejša dva spita v svoji sobi, dojenček pa pri nama. Včasih kateri od njiju, največkrat srednji, ponoči prikolovrati k nama v posteljo. Če takrat dojenček kaj joka, se včasih zbudi, a moram reči, da takoj zaspi nazaj. Včasih pogleda, kje sem, in ko vidi, da dojim dojenčka in nisem šla nikamor daleč, se obrne in zaspi nazaj. Včasih se starejša dva ponoči zbudita zaradi stranišča, ali ker sta odkrita in koga zebe.. takrat me kličeta iz svoje sobe. In mame slišimo vsak šum svojega otroka in se zbudimo, medtem ko očki trdno spijo in ne slišijo ničesar... Ker vstajam že zaradi dojenčka, me tole res utrudi. Takrat samo z roko butnem moža, naj že vstane in gre s sinom lulat ali ga pokrije. Takrat se šele zbudi in gre reševat zadevo..
< Sporočilo je popravil SaaS -- 28.11.2009 11:33:11 >
|