|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   epiduralna v Kranju
25.11.2009 17:12:33   
veternica4
ali je katera tukaj ki je imela epiduralno v Kranju?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: epiduralna v Kranju
29.11.2009 9:56:21   
Anonimen
res ni nobene ki bi jo imela v Kranju...to pa skorej ne morem verjet :)

(odgovor članu veternica4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2009 10:02:21   
Anonimen
verjetno zato, ker je v Kranju zasoljena cena epiduralne-če se ne motim okoli 180€, pa gredo punce potem raje na Jesenice kjer je zastonj in dobiš jo kadarkoli. Jaz sem na začetku tudi razmišlja o EA in Jesenicah, sedaj pa sem misel na EA opustila in bom verjetno kar v Kranju, ki je bližje rodila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2009 10:16:59   
Anonimen
Jest sem imela epiduralno v Kranju.

Priporočam, če se boš počasi odpirala. Če se ne boš, ne nuca.

Men jo je montirala eno uro pa vmes bila vsa humorna, ko je prijelo, sem trikrat pritisnila in rodila. Vse skupaj sem rojevala dve uri.

V primeru, da se ženska odpira dalj časa, EA verjetno prav pride. Meni je bil všeč samo občutek evforije po porodu (zaradi EA) in spočitost, sem mislila it kar domov al pa odlaufat en giro okol porodnišnice user posted image

(odgovor članu veternica4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2009 10:21:03   
Lara73
imam rok februarja in bom rodila v Kranju. Za EA se še odločam, se bom pa sigurno dala na seznam. Če bo nevzdržno, bom pa prosila zanjo. 180€ je pa kar huda cena, glede na to da nekje je pa zastonj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2009 14:29:04   
quellle
Sama se še odločam, je pa cena 110 eur sem bila danes na posvetu.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2009 12:07:42   
Anonimen
potem so verjetno pocenili, ker kolikor sem imela podatke je bila blizu 200€user posted image

(odgovor članu quellle)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2009 12:34:27   
baby blue
Jst sem rodila na Jesenixah kjer je EA zastonj, v Kranju kjer je pa moja prijateljica rodila je pa po novem cena 110 EUR

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2010 12:05:24   
Andeja
Ali mogoče katera ve, če je EA v Kranju vedno na voljo in koliko moraš biti odprta, da jo dobiš?

LP!!!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2010 12:09:17   
archie
Ali je na Jesenicah in v Kranju EA stalno na voljo? Ali se zna zgodit, da je ne dobis??

(odgovor članu Andeja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2010 22:29:38   
sassy0
Ja v Kranju je cena 110 eur, če se zanimate res priporočam posvet, ker tam čisto vse izveš. Sama sem se menila sedaj za v drugo, pa je bilo prehitro, tako, da ne vem kako je rodit z ea user posted image
Dobiš jo pa 24h na dan, ker je itak plačljiva, baje pa enako na Jesenicah, samo, da je zastonj. Sem tudi jaz premišljevala o Jesenicah, ampak si nekako nisem upala tja, ker je malo daleč za drugič rodit. Pa še dobro, da nisem šla, bi vso to pot zastonj naredila.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2010 22:31:48   
sassy0
Odprta naj bi bila tam okoli 4 cm, ker takrat šele greš v porodno, prej ne, pa tja do 6, max 7cm dajejo, če fejst izsiliš, pa še to naj bi bil prvi porod, ker pri drugem gre vse hitreje in pri 7cm že skoraj rodiš user posted image . Dobiš jo pa po moje ne samo v primeru, da je prepozno (preveč odprta) ali pa da testi strjevanja krvi niso ok (to narediš v Kranju isti dan kot posvet, da vidijo, če si primerna). Drugače mislim, da ni problem.

< Sporočilo je popravil sassy0 -- 11.3.2010 22:32:44 >

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2010 15:51:52   
lenybaby
Jesenice pravte... No, v drugo hočem sigurno met epiduralno kr brez je orng too much! Sej jo v lublani tud dobiš ma sam dopoldne in največ do 16. ure!!! Še dobr da sm rodila ob 6-ih zjutri!!! user posted image Kolk se mi zdi za mal... gledam na zone reality tiste nosečniške zgodbe k se babe režijo k pečene mačke ko rojevajo!!! Mislm kje je tle pravica na tem svet?!

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2010 15:56:27   
Tanayya29
Jaz sem rodila v Kranju pred dvema letoma z EA,cena se ne spomnimuser posted image ,okoli 150 €.Mi ni prav nič zal. Dobiš jo lahko kadarkoli,jaz sem jo takrat ponoči oz. zjutraj okrog 5h.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2010 20:38:02   
JB
175 eur dve leti nazaj,super zadovoljna.user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2010 14:41:56   
clara23
Rodila v Kr z EA leto in pol nazaj, pa mi na žalost ni prijelauser posted image user posted image . Cena je bila pa okoli 180euruser posted image !

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?