Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: obdarovanje dedka Mraza 25.11.2009 8:50:33
|
|
|
|
tikatonka
|
ja.
|
|
RE: obdarovanje dedka Mraza 25.11.2009 9:05:59
|
|
|
|
ksenija12
|
Jaz sem zaradi viroze, ki je lani razsajala med otroci, tudi načrtno izpustila praznovanje dedka mraza..in sem v bistvu naredila prav, ker je bilo naslednji teden polovica bolnih otrok v vrtcu..skratka, naredi po občutku...konec koncev kaj pa če bi bili zares bolni, tudi ne bi šli in ne bi bila nobena tragedija..
|
|
RE: obdarovanje dedka Mraza 25.11.2009 9:07:37
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Ja.
|
|
|
|
RE: obdarovanje dedka Mraza 25.11.2009 9:36:31
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, pretiravaš. To kar lahko stakne med množico otrok med obdarovanjem, lahko stakne v vrtcu kjerkoli, na hodniku, na wcju....
|
|
|
|
RE: obdarovanje dedka Mraza 25.11.2009 10:16:11
|
|
|
|
biga
|
Naja31, v vrtcu, kamor hodi moj dve in pol letni sinko, je skupaj 5 otrok (gre za družinsko varstvo), ki so ločeni od večje skupine otrok iz velikega vrtca, zdaj se jih pa sploh izogibajo, starši so uvidevni, ne vozijo bolnih v vrtec, na WC ne hodijo, ker so mali, zadržujejo se večinoma v igralnici ali zunaj na dvorišču. Tako da je gotovo manjša verjetnost, da zboli, kot pa na prireditvi, kjer bo 100 otrok. Zato tudi paničarim, kot je razvidno. Se bom pa seveda morala sama odločiti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?