|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obdarovanje dedka Mraza
25.11.2009 8:08:23   
biga
Pri nas imamo organizirano vsak december, po darila in na predstavo prideta dve skupini otrok - polna dvorana. Letos me skrbi, kako bo zaradi gripe (ta je tudi pri nas v vrtcu), ker si mislim, da bodo tudi takšni starši, ki bodo peljali tja tudi bolne otroke. Trgovin se že tako izogibamo, prav tako skupinske telovadbe v šoli, ne vem pa, če bi tole izpustili. A pretiravam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obdarovanje dedka Mraza
25.11.2009 8:50:33   
tikatonka
ja.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2009 9:05:59   
ksenija12
Jaz sem zaradi viroze, ki je lani razsajala med otroci, tudi načrtno izpustila praznovanje dedka mraza..in sem v bistvu naredila prav, ker je bilo naslednji teden polovica bolnih otrok v vrtcu..skratka, naredi po občutku...konec koncev kaj pa če bi bili zares bolni, tudi ne bi šli in ne bi bila nobena tragedija..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2009 9:07:37   
Metuljček Cekinček
Ja.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2009 9:36:31   
Naja31
Ja, pretiravaš.

To kar lahko stakne med množico otrok med obdarovanjem, lahko stakne v vrtcu kjerkoli, na hodniku, na wcju....

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2009 10:16:11   
biga
Naja31, v vrtcu, kamor hodi moj dve in pol letni sinko, je skupaj 5 otrok (gre za družinsko varstvo), ki so ločeni od večje skupine otrok iz velikega vrtca, zdaj se jih pa sploh izogibajo, starši so uvidevni, ne vozijo bolnih v vrtec, na WC ne hodijo, ker so mali, zadržujejo se večinoma v igralnici ali zunaj na dvorišču. Tako da je gotovo manjša verjetnost, da zboli, kot pa na prireditvi, kjer bo 100 otrok. Zato tudi paničarim, kot je razvidno. Se bom pa seveda morala sama odločiti.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2009 13:43:50   
Ana001
jaz sem tudi paničar po naravi user posted image

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?