|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpis datuma na fotografiji
25.11.2009 8:00:50   
Katy78
Nikakor mi ne uspe fotoaparata nastaviti tako, da bi se na fotkah izpisal datum. Ko fotografije pregledujem na fotoaparatu, se vidi datum in ura posnetka, ko pa jih prenesem na računalnik, pa datum na fotkah ni izpisan. V navodilih ne piše nič, tako da ali je možno, da ti novejši fotoaparati te opcije nimajo več? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpis datuma na fotografiji
25.11.2009 8:47:38   
austen
Ne vem kje se nastavi, ker meni to ni lepo user posted image
če se bojiš, da boš pozabla kdaj je bilo kaj slikano pa ni panike....itak je v properties od slike vse napisano.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2009 11:31:14   
čmrgelj
ja na mojmu se tudi vidi datum in ura, ko pa jih dam na računalnik ne, toda ko pa jih prestavljam v program od fotostudija imajo nastavljeno ali želiš datum slike in vedno to obkljukam in so datumi na slikah ki jih potem pošljem za razviz.

Drugače si pa pomagam s tem ko imam slike v računalniku v svoji mapi in ko to mapo odprem,
kliknem tisti kvadratek z šestimi barvnimi kockami,
izberem podrobnosti,
se ti slike razvrstiji navpično in zgoraj se prikaže siva vrsticoa,
desni klik v to sivo vrstico,
in odpre se ti meni, kjer označiš kaj želoš kot prikaz,
obklikaš datum posnetka, tako boš vedno lahko vidla datum,
ko ti bo potem v sivi vrstici pisalo datum posnetka se ti bo pokazala tudi puščica,
klikneš nanjo in se ti razvrstijo po razporedu slikanja, če še enkrat pa je vrstni red obrnjen.

Upam da sem ti lahko kako pomagala

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2009 18:58:03   
Katy78
Hvala, čmrgelj. Sem si dl tale Photo Studio in na hitico pogledala, pa ne najdem kje obkljukaš datum, da se potem vidi na razviti sliki. Mi lahko pls napišeš? Hvala !

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2009 21:06:47   
čmrgelj
vrjetno sva se narobe zastopile, fotostudijo v katerega jaz pošiljam ima ta program:

http://www.foto-cebron.si/e-fotolab.html

klikni na to povezavo in tu potegni dol    e-fotobbal pol ti pa vse lepo piše
lahko obklikaš za vsako sliko posebaj ali označiš da želiš na vseh, sliko si tu lahko oblikuješ, približaš in obrežeš in še kaj.

No je pa ta studijo na gorenjskem , upam da nisi kje iz štajerske, ker bi ti bilo zlo daleč, noja sem se glih spomnila sej po pošti tudi pošiljajo. Jaz sem z njimi ful zadovoljna.

A tisto na računalniku si pogledala in probala.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2009 7:26:34   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj

vrjetno sva se narobe zastopile, fotostudijo v katerega jaz pošiljam ima ta program:

http://www.foto-cebron.si/e-fotolab.html

klikni na to povezavo in tu potegni dol    e-fotobbal pol ti pa vse lepo piše
lahko obklikaš za vsako sliko posebaj ali označiš da želiš na vseh, sliko si tu lahko oblikuješ, približaš in obrežeš in še kaj.

No je pa ta studijo na gorenjskem , upam da nisi kje iz štajerske, ker bi ti bilo zlo daleč, noja sem se glih spomnila sej po pošti tudi pošiljajo. Jaz sem z njimi ful zadovoljna.

A tisto na računalniku si pogledala in probala.

Aja, sem te pa res narobe razumela. user posted image  Sem pa iz Gorenjske user posted image , sicer iz Kr., ampak če bo kaj takega, Tržič ni prav daleč, pa še lušten izlet je. Ful ti hvala!

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.