|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivice
24.11.2009 14:19:38   
Anonimen
danes sem imela g. pregled, kjer je G ugotovil da imam gliviceuser posted image
ni mi predpisal nobene terapije, samo naj ne uporabljam pretirano mila,oprijetih hlač,tamponov...

me pa nič ne peče oz. kakorkoli draži.

kaj naj uporabljam za odpravo glivic???
kaj pa Tea Tree krema??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 16:30:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: glivice
24.11.2009 16:58:02   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ni mi predpisal nobene terapije, samo naj ne uporabljam pretirano mila,oprijetih hlač,tamponov...

kaj pa Tea Tree krema??

In ti ni dal čisto nič? Jaz vedno dobim svečke.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2009 18:42:55   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

krema Canesten, oba partnerja

se strinjam.pa tudi intimna mila uporabljal in še to malo količino.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2010 22:27:48   
klupko
Pozdravljene!

Mene bodo te glivice pokopale. Nikakor se jih ne morem rešiti. user posted image
Canesten mi ne pomaga, imela sem že razne svečke, kremice in ne vem kaj še, pa ni nič bolje. Ne umivam se z mili zaradi tega.. To težavo imam že več kot eno leto in nadloge se ne morem rešiti.
Non stop imam izcedke, pri spolnih odnosih je pa itak čista sreča, če nama lepo rata, ker po navadi kar vse nekaj bremza in sploh ne more prodret vame, ali pa me zelo peče ko je že notri in morava nehat.
Sem pa v 22tem tednu nosečnosti in me je strah, da bi to kako vplivalo na otroka, ker je res čez vse meje normale. Drugače sem mahnjena na spolnost in zdaj, ko je to ovirano, sploh ker je že toliko časa, se pozna tudi pri nama. Že res da lahko partnerja tudi oralno zadovoljim, ampak to ni ravno to.
Sploh ne vem kako naj si pomagam.user posted image
Zakaj nisem kot tiste srečnice, ki dobijo canesten, porabijo vaginalete, kremico in glivic ne dobijo nikoli več?user posted image
Help!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 3:07:21   
Anonimen
Morda ni problem, da imaš to, temveč, zakaj imaš, če imaš edinega partnerja in skozi njega težave. Že dolgo časa, ko t si sama rekla. Natakni kondom naslednjič. Lp.

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 9:26:21   
pridna_janja

kaj pa Tea Tree krema??

si nabavi intimno milo chilly modro antibacterisko je ful dobra modra nalepka.najdeš v dm ali pa tuš.jaz vedno tole uporabljam in sem ful zadovoljna.Včas sem imela jaz tudi probleme ker sem uporabljala tampone.to intimno nego priporočajo G.

Chilly Chilly con antibatterico

Chilly Active formula je novo intimno milo, ki učinkovito obnavlja naravno zaščito sluznice zahvaljujoč formuli z izvlečki timijana in žajblja. Posebej primerno je za nosečnice, ženske med menstruacijo in med obiskom prostorov, kjer je povečano tveganje okužb (telovadnice, bazeni...). Pomaga aktivno ščititi intimne dele zahvaljujoč naravnim antibakterijskim sestavinam. Je hipoalergensko, klinično testirano, s fiziološkim pH (5).

Sestavine: aqua, peg-80 hydrogenated glyceryl palmate, cocamidopropyl betaine, magnesium laureth sulfate, polsorbate 20, peg-120 methylglucose dioleate, disodium laureth sulfoccinate, salvia officinalis, thymus vulgaris, triclosan, lactic acid, parfum, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, propylene glycol, disodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, CI 42051.

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2010 11:33:49   
klupko
Repka, istega partnerja imam že 2,5 leti in od začetka nisem imela teh težav. Pred enim letom smo se preselili v hišo in sem celo pomislila na to, da me mogoče zebe v noge in se mi zato nikoli ne pozdravi. Ne vem če ima to sploh kake veze, ampak po tolikem času človek pomisli na vse. user posted image
Parkrat sva poskusila s kondomom, pa je samo še huje, me še bolj peče. Kr neki, kot bi bila alerigčna.user posted image
On nima nobenih težav...nikoli ga nič ne peče, ne srbi, nima nobene rdečice in ko se jaz zdravim, se tudi on maže s kremico, čeprav nima nobenih znakov okužbe. Noro je. Hočem spet uživat.user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2010 13:09:21   
Urshy78
klupko, poskusi še z tabletami gynopfhilus. dobiš jih v lekarni brez recepta. tudi jaz sem imela težave z glivicami, odkar sem pa naredila kuro s temi tabletami se težave niso več pojavile.
http://www.gynophilus.si/

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2010 13:43:27   
klupko
Hvala za nasvet. Bom poskusila še to, ker vidim, da se lahko uporablja tudi med nosečnostjo user posted image . Upam, da bo tudi meni pomagalo. user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2010 20:19:10   
TIBIDABO
Jaz ti pa svetujem uporabo Floragyn globul  (dobiš v lekarni ) in kupi si kremo Kolorex (http://www.stiria.si/pages/117), sem imela pred nosečnostjo vsak mesec glivično vnetje, po prenehanju KT sem se bala, da bo v nosečnosti še huje, pa so se mi pojavile le enkrat, in sicer na začetku. Drugače pa meni Canesten vaginalete nikoli niso pomagale, krema je umirila srbečico. Sem dobila oralne tablete Diflazon, pa mi jih je samo 2x dala,  potem ko se mi je pa ponovilo sem dobila pa 2x vaginalete Gynodaktarin....Se mi je pa skopz ponavljalo...

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2010 11:20:56   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

kaj pa Tea Tree krema??

In ti ni dal čisto nič? Jaz vedno dobim svečke.

Nekaterim ginekologom je to izgleda izredno težko dati.....jaz sem imela glivice samo enkrat, po porodu.....trajalo je pa pol leta, da sem se jih znebila....najprej sem dobila Vitagyn C (no, ne dobila, to ni na recept in 5 dnevna doza stane 10 EUR....in dokler sem si to vstavljala je bilo dobro, ko sem prenehala spet ne.... in Canesten kremo, s katero sva se mazala oba....ginekologinja oz. sestre, ki dandanes opravljajo tudi že delo zdravnikov, so mi rekle, da to pomaga, naj se kar s Canestenom maževa in naj si Vitagyn C vstavljam.....sigurno sem dala okoli 50 60 eur za to famozno zdravilo....enkrat pa mi je bilo vsega dovolj in sem se razkurila, najprej na sestre, ker v nasem ZD je do zdravnice zelo težko priti, nato pa se na zdravnico.....in takrat sem dobila svecke Canesten.....zdaj je ze eno leto mir in se mi glivice niso ponovile......

Tezko je recept napisati izgleda.....najprej ti svetujejo vse možno kar si naj sam kupis.....

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2010 22:18:33   
RinkyDinkyDoo
Jst sem se zadeve rešila z zamenjavo wc papirja (ta je bil taglavni razlog za vnetja, pa je bil neparfumiran!) in mazanje z Tea Tree kremo. Ter umivanje z intimnim milom seveda.user posted image

LP

Friendship is like peeing in your pants -
everyone can see it, but only you can feel
the true warmth......

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2010 16:15:35   
Jessy
Poskusi z vaginaletami Natriitetraboratis, ki jih dobiš v vsaki lekarni brez recepta. Ko si zvečer vstaviš, si namontiraj tudi vložek kot pri M, kajti iz nožnice bo priteklo kar nekaj tekočine.
Meni super in hitro pomagajo in se jih lahko uporablja tudi med nosečnostjo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu RinkyDinkyDoo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?