miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca miapia zato me zanima,ker moj otrok res ni preveč ješč,in če kam gremo na obisk,ali kamorkoli,moram vedno imeti sabo karkoli na žlico(npr.puding,kake sadne kaše,jogurte,skute...),pa še te stvari poje s težavo.Ugotovila sem da nima preveč rad sladko,s krhlji se davi(še vedno),tudi z kakimi grisini je enako,riževi vaflji mu tud ne dišijo,čokoladno bananco samo enkrat odgrizne.... Tako da se mi ni bat za nezdrave prigrizke,ker on res nič ne mara nobenih prigrizkov.In dokler je otrok tako ješč,da ti vse poje,je potem prav fino zbirati,kaj je bolj zdravo za njega,ko pa ne,pa zbiraš vsaj kako hrano, da ti jo z DRŽANJEM v roki sam poje. Ok, zdaj pa razumem. Gre se ti za to, da če kam greš in da je čas za obrok, da nekaj poje. Na obisku so itak ponavadi sami piškoti. Ja, kakšen kruh. Kakšen polnovreden keks. Ali pa ti riževi vaflji z "okusi" (z jogurtom, čokolado...), kakšno sadje - sveže ali suho (krhlji jabolj, hrušk, fige mogoče). Potem mi pa že zmanjka počasi idej. Prepečenec?