|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aerobika za nosečnice
24.11.2009 8:46:49   
beybk
dobro jutro vsem skupaj
kot je že iz naslova razvidno, dajte mi prosim povedat, kje v ljubljani poteka aerobika za nosečnost?? pliiis hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aerobika za nosečnice
24.11.2009 8:50:45   
Anonimen
hm. a to tud obstaja? user posted image
prou rada bi vidla nosečnico k skače okol s trebuhom heheheh
mislm da so za nosečnice bolj primerne vaje zas raztezanje
al pa nekaj podobnega - ne pa aerobika.
sj boš revčka čist prešejkala v trebuhu user posted image

(odgovor članu beybk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2009 9:22:25   
beybk
user posted image hahaha ja ja obstajala je nekoč v Štorklji, sedaj ni več, ker kao nimajo prostorov. delaš take vaje bolj na izi pa na žogi pa tako ;) luštno je blo za slišat, škoda ker ni več, res, med tem so imeli tudi priprave na porod. škodauser posted image
glede tistega da pa revčka prešejkaš haha si me nasmejala, ker sem bla zadnjič na uz-ju pa me je ginekolog s tisto napravo kar "tolkel" po trebuhu, pa me je vprašal, če me boli, pa če mi je že mučno, ker se je trudil, da bi se mali vsaj malo premaknil, hehe, pa je rekel, veste kaj, saj ko seksate, ga še 1000 bolj premetavate ;))) z mojim sva se začela na vsa usta smejat ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2009 9:25:00   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu beybk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2009 9:55:23   
Anonimen
ZD Fužine ima zastonj aerobiko za nosečnice. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2009 9:58:13   
beybk
oooo hvala lepa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2009 21:30:32   
PC Baby
Fitnes center Sunny v Dravljah ima zelo kvalitetno aerobiko za nosečnice. Res so punce strokovno in še veliko zraven izveš in narediš.

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2009 22:03:04   
Monni
V MB imaš aerobiko za nosečnice v Melju (stavba od Varnosti - vhod levo od glavnih vrat Varnosti), mislim pa da prav tako poteka joga za nosečnice. Jaz osebno sem hodila na aerobiko in moram rečt, da je bilo super, vaje so prilagojene, koreografija za ogrevanje ne vsebuje poskokov, prav tako se ne dela vaj za trebušne mišice. V glavnem kar nekaj nas je vztrajalo do konca oz. jaz sem nehala obiskovat aerobiko nekje 3 tedne pred porodom. 

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?