Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Očistiti ventilaciijsko pečico... 24.11.2009 8:54:43
|
|
|
|
piko12
|
Uživala 2 tedna nazaj po v.d.moževem eksperimentu s peko pečenke v pečici. Mr.muscolo ali pa cilit bang (ne vem točno)- pena za čiščenje pečice. Celo pošpricaš, pustiš dve uri, pol pa se matraš, da dobiš vso peno ven. Fajn je navodila pogledat, da veš, kaj vse se da odšraufat pa grelce spustit. In potem kupiš cev za pečenje pečenke ali pa preprečiš ponovni eksperiment.
|
|
|
|
RE: Očistiti ventilaciijsko pečico... 24.11.2009 9:08:41
|
|
|
|
ledenaa
|
amway čistilo-zlata vredno!! Vse gre dol
|
|
|
|
RE: Očistiti ventilaciijsko pečico... 24.11.2009 9:12:10
|
|
|
|
noranate
|
Meni je pa Mr. Musculo razgrizu pločevino spodaj v pečili na 6 let starem šporhetu in ni bilo druge, kot it po novga.
|
|
|
|
RE: Očistiti ventilaciijsko pečico... 24.11.2009 13:55:13
|
|
|
|
nanč
|
Meni je pa Mr. Musculo razgrizu pločevino spodaj v pečili na 6 let starem šporhetu in ni bilo druge, kot it po novga.user posted image Saj to ravno.Ker v navodili piše,da ne smeš agresivnih čistil uporabljat,le tisto funkcijo nastaviš na 50 stopinj in pol ure segrevaš pećico,ampak to je kot nič,maščoba ostaja.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?