|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grizenje
23.11.2009 14:45:17   
frulica
mene pa zanima,a ima katera enake probleme?user posted image moj sinček namreč vse grize,vse kar mu daš v roke.user posted image user posted image in se najema pa takoj se hoče dojit,ampak ponavadi grize in se igra.star je sedem mesecov.user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 23.11.2009 20:29:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GRIZENJE
23.11.2009 14:50:38   
Kliki
Ja zobki bodo zato vse tišči v usta.

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2009 18:28:23   
mini86
a ko pojeta GH se hoče še dojit pa u bistvu sploh ne vleče ampak se igra..če je tko js mislm da pač hoče še tisto tvojo bližino k mu manjka in pa se mau pocrklat..če ni peveč moteče mu kar pusti da se pocrkla za zobke mu pa kupi kakšen gel..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2009 4:12:39   
frulica
dva zobeka ima že mesec dni...user posted image pa mažem mu tudi z kalgelom..verjetno res išče mojo toplino.mal je moteče včasih ko smo kje na obisku,za doma pa tak ni panike.user posted image user posted image

moj sonček 8.4.2009

< Sporočilo je popravil frulica -- 24.11.2009 4:13:37 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2009 7:45:36   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: frulica

dva zobeka ima že mesec dni...user posted image pa mažem mu tudi z kalgelom..verjetno res išče mojo toplino.mal je moteče včasih ko smo kje na obisku,za doma pa tak ni panike.user posted image user posted image

moj sonček 8.4.2009

Moteče? Daj daj, saj je še majhen.

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2009 21:48:44   
frulica
Moteče? Daj daj, saj je še majhen

saj ni blo mišljeno v slabem smislu..je moj največji sonček.a,veš???????očitno ne sto tvojo pripombo!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2009 8:04:12   
Katy78

Moteče? Daj daj, saj je še majhen

saj ni blo mišljeno v slabem smislu..je moj največji sonček.a,veš???????očitno ne sto tvojo pripombo!!!!!!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2009 23:54:36   
frulica
pa,to sem pozabila,celih 6mesecov je bil samo dojen moj sonček.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frulica -- 25.11.2009 23:55:22 >

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2009 19:58:25   
salcka

pa,to sem pozabila,celih 6mesecov je bil samo dojen moj sonček.user posted image user posted image

???
naši pa niso taki sončki, ker so že 6 mesecev na AM in od 5. meseca na GH...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 28.11.2009 20:09:14 >

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2009 11:10:08   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: salcka

???
naši pa niso taki sončki, ker so že 6 mesecev na AM in od 5. meseca na GH...

user posted image  user posted image

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2009 22:48:38   
frulica
user posted image žal,ne moreš nič pomagat.kljub temu je vsak otrok sonček.neglede na hranjenje....za vsako mamo je njen otrok sonček..mislim,ideje pa imate eni????????????????????????????

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Grizenje
5.12.2009 10:06:27   
Bonnie_RR
Prosim, ne oddaljujte se od teme oz. začetnega vprašanja.

Lp, Bonnie

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.12.2009 17:07:26   
frulica
to se dogaja zato,ker so pač nekateri hudo pametni...user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.12.2009 10:21:51   
Urska09
Joj, pri nas to grizenje traja že nekaj mesecev (stara je dobrih 10 mes.). Moram reči, da je zelo moteče, ker grize vse ampak res čisto vse, kar ji pride "pod zobke". Od plastične podloge za igranje, plastičnih žogic, kavča, stolov, varovalnega obroča na vozičku,...Naredila je že kar nekaj škode. Pa ko je najbolj razigrana in vesela, z nasmeškom ugrizne še mamico ali očija. Kamorkoli. V obraz, roko, nogo. Je zelo boleče. Seveda ji tega ne dovolimo. S strogim glasom rečem "NE" in jo odmaknem stran ampak nič ne pomaga. Upam, da bo kmalu minilouser posted image

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.12.2009 10:34:12   
manna
Naša tudi hoče vse grist, ma ni stvari da jo ne bi dala v usta. Vse kar lahko prime, tlači v usta in grize! Plenice, rjuho, igrače itak, svoje copate, nogice, žlico, prt z mize, vse vse ... Stara je 6,5m. Zadnje dni je pa začela še mene grist. Če si njen obrazek približam k mojemu, me ugrizne v nos, brado, me povleče za lase k sebi in začne.. Nevem kaj je to, verjetno zobki. Ima pa do zdaj samo enega. 

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?