|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj obleče nosečnica za podelitev diplome
23.11.2009 10:45:11   
Melia
Pozdravljene,

drug teden imam podelitev diplome in sem noseča dobre 3 mesece....tako da trebušček se malo že vidi, kaj preveč pa spet ne, saj sem tudi sicer bolj polne postave....obline imam porazdeljene enakomerno po celem telesu....

Prosim, pomagajte mi z raznimi nasveti kaj naj oblečem....ne bi rada bila preveč elegantna ker to ni moj stil, prav tako pa ne bi rada izpadla preveč vsakdanje, saj gre za slavnostno podelitev(tako piše na vabilu)....

Vsak nasvet, ideja....vse je dobrodošlo!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip...
23.11.2009 10:48:02   
ALWAYS LARA
jaz bi šla zih v črnih hlačah in kaki tuniki, al pa celo pajkice in daljšo tuniko, skoraj obleko.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2009 10:55:24   
Anonimen
hm. Mislim da zarad nosečnosti neb smela imet problema kaj oblečt.
Pr treh mescih se itak še nč ne vidi, pa tud trebuh še ni tolkšn da bi mela preblem pri izbiri...
Tko da... odvisn. Bi rada trebuh poudarila ali bi ga rada skrila?
Ponavadi tiste, ki so prvič noseče hočjo takoj met trebuh k zvejo da so noseče user posted image
V takem primeru imajo luštne tunike ki te stisnejo pod prsmi in ti poudarijo trebušček user posted image

< Sporočilo je popravil tedy -- 23.11.2009 10:57:14 >

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2009 11:35:10   
*alja*
Ja jaz bi oblekla črne hlače + tunika, kak bolj vpadljiv kos nakita in torbico in to je to.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2009 11:36:11   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

jaz bi šla zih v črnih hlačah in kaki tuniki, al pa celo pajkice in daljšo tuniko, skoraj obleko.

tut jest sm pomislla na to user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2009 12:16:04   
Naja31
Pri 3eh mesecih se itak nič še ne opazi, tako da ti trebušček ne bo delal probleme.

Jaz sem imela zagovor doktorata 3 tedne pred PDP. To je bil šele problem, ker karkoli sem nase navlekla,sem bila kot slon.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2009 12:30:09   
čmrgelj
ja tudi jaz bi se odločila za hlače in tuniko, vsekakor pa ne za črne hlače, saj se dobijo tudi lepe rjave ali sive k kateri bi zlo lepo šla kakšna vijolična tunika z mogoče z vzorčkom v barvi hlač in nakiz seveda.
Sem pa strogo proti črni v času nosečnosti ker se mi zdi da ta brav preveč turobno deluje. Mogoče sam men odvisno.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2009 15:23:35   
beybk
se morem oglasit, čeprav se vnaprej opravičujem, ker ne bom dala pametnega nasveta, ker mam tudi sama pri 3. mesecu nosečnosti precej težav s stilskim oblačenjem.  ampak moram pa pripomnit, da jaz moram že nositi nosečniške hlače...:) meni se trebušček že kar pozna... pa sm normalne postave in tko.... ne spravim nase več nič ;(

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2009 15:46:02   
kajajaka
živjo,
Jaz sem bila tudi 3 mesece noseča na moji podelitvi diplome. Pa saj trebuščka res še nimaš, ampak kakšne tesne kavbojke so takrat tudi pri meni že odpadle.

Imela sem torej elegantne rjave hlače (na rob), zgoraj pa majčko tuniko (rjavo z drobno potiskanimi rožicami v bež barvi). Pa seveda bogato verižico iz fimo mase v enakih rjavo bež odtenkih. Če bi pa letos imela to, bi pa oblekla črne hlače in vijoličasto tuniko. Se sploh ne vidim več v rjavi.

Ko sedaj gledam tiste slike, sem kar žarela. Pa seveda sem si močno želela, da bi se buši že kaj bolj videl (no, saj se je kmalu potem še preveč user posted image )

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2009 16:50:35   
dskubin
ker karkoli sem nase navlekla,sem bila kot slon.

pozabla si napisat izredno lep slon ;)

Aja, glede oblek - sami dobri nasveti, prdvsem pa obleci nekaj, v čemer se boš počutila udobno in lepo!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 23.11.2009 16:52:21 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2009 16:54:47   
tinkatonka
Jaz sem imela črne hlače in lepo tuniko za povrh. Oblekla sem se pa v trgovini Popek, kjer so mi majico še malo prilagodili, da sem bila res lepa. Podelitev diplome sem imela v 7. mesecu nosečnosti.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2009 17:28:30   
SaaS
Jaz sem šla tudi 5 mesecev noseča na podelitev diplome. Pri nas podelitev ni bila nevem kako nobel, kar na našem faksu, v najlepši predavalnici, tako da se tudi z obleko nisem preveč obremenjevala..
Oblekla sem lepo dolgo jeans krilo, zgoraj pa majčko, oprijeto, tako da se je trebušček lepo opazil.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.11.2009 18:09:37   
Melia
pozdravljene,

RES VAM HVALA ZA VSE NASVETE IN PREDLOGE! SUPER STE!user posted image

Mi je kar všeč ideja o hlačah+tunika.....in sploh vijolična barva...super ideja! user posted image

Res pa tud meni več niso nobene moje hlače prav in kupila sem si do zdaj samo ene kavbojke nosečniške, tako da moram it nujno na lov za bolj elegantnimi nosečniškimi hlačami....tunika pa se bo že našla....mislim, da kar v omariuser posted image

Potem pa še dodam en lep nakit in čevlje pa bo.
Sem pa tak mnenja da smo NOSEČKE RES NAJLEPŠE ŽENSKE! JE TAK?user posted image

Aja.....pa še vedno je dobrodošel kak predlog....

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.