Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 10:48:02
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
jaz bi šla zih v črnih hlačah in kaki tuniki, al pa celo pajkice in daljšo tuniko, skoraj obleko.
|
|
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 10:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hm. Mislim da zarad nosečnosti neb smela imet problema kaj oblečt. Pr treh mescih se itak še nč ne vidi, pa tud trebuh še ni tolkšn da bi mela preblem pri izbiri... Tko da... odvisn. Bi rada trebuh poudarila ali bi ga rada skrila? Ponavadi tiste, ki so prvič noseče hočjo takoj met trebuh k zvejo da so noseče V takem primeru imajo luštne tunike ki te stisnejo pod prsmi in ti poudarijo trebušček
< Sporočilo je popravil tedy -- 23.11.2009 10:57:14 >
|
|
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 11:35:10
|
|
|
|
*alja*
|
Ja jaz bi oblekla črne hlače + tunika, kak bolj vpadljiv kos nakita in torbico in to je to.
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 11:36:11
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA jaz bi šla zih v črnih hlačah in kaki tuniki, al pa celo pajkice in daljšo tuniko, skoraj obleko. tut jest sm pomislla na to
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 12:16:04
|
|
|
|
Naja31
|
Pri 3eh mesecih se itak nič še ne opazi, tako da ti trebušček ne bo delal probleme. Jaz sem imela zagovor doktorata 3 tedne pred PDP. To je bil šele problem, ker karkoli sem nase navlekla,sem bila kot slon.
|
|
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 12:30:09
|
|
|
|
čmrgelj
|
ja tudi jaz bi se odločila za hlače in tuniko, vsekakor pa ne za črne hlače, saj se dobijo tudi lepe rjave ali sive k kateri bi zlo lepo šla kakšna vijolična tunika z mogoče z vzorčkom v barvi hlač in nakiz seveda. Sem pa strogo proti črni v času nosečnosti ker se mi zdi da ta brav preveč turobno deluje. Mogoče sam men odvisno.
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 15:23:35
|
|
|
|
beybk
|
se morem oglasit, čeprav se vnaprej opravičujem, ker ne bom dala pametnega nasveta, ker mam tudi sama pri 3. mesecu nosečnosti precej težav s stilskim oblačenjem. ampak moram pa pripomnit, da jaz moram že nositi nosečniške hlače...:) meni se trebušček že kar pozna... pa sm normalne postave in tko.... ne spravim nase več nič ;(
|
|
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 15:46:02
|
|
|
|
kajajaka
|
živjo, Jaz sem bila tudi 3 mesece noseča na moji podelitvi diplome. Pa saj trebuščka res še nimaš, ampak kakšne tesne kavbojke so takrat tudi pri meni že odpadle. Imela sem torej elegantne rjave hlače (na rob), zgoraj pa majčko tuniko (rjavo z drobno potiskanimi rožicami v bež barvi). Pa seveda bogato verižico iz fimo mase v enakih rjavo bež odtenkih. Če bi pa letos imela to, bi pa oblekla črne hlače in vijoličasto tuniko. Se sploh ne vidim več v rjavi. Ko sedaj gledam tiste slike, sem kar žarela. Pa seveda sem si močno želela, da bi se buši že kaj bolj videl (no, saj se je kmalu potem še preveč )
|
|
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 16:50:35
|
|
|
|
dskubin
|
ker karkoli sem nase navlekla,sem bila kot slon. pozabla si napisat izredno lep slon ;) Aja, glede oblek - sami dobri nasveti, prdvsem pa obleci nekaj, v čemer se boš počutila udobno in lepo!
< Sporočilo je popravil dskubin -- 23.11.2009 16:52:21 >
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 16:54:47
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz sem imela črne hlače in lepo tuniko za povrh. Oblekla sem se pa v trgovini Popek, kjer so mi majico še malo prilagodili, da sem bila res lepa. Podelitev diplome sem imela v 7. mesecu nosečnosti.
|
|
RE: kaj naj obleče nosečnica za podelitev dip... 23.11.2009 17:28:30
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz sem šla tudi 5 mesecev noseča na podelitev diplome. Pri nas podelitev ni bila nevem kako nobel, kar na našem faksu, v najlepši predavalnici, tako da se tudi z obleko nisem preveč obremenjevala.. Oblekla sem lepo dolgo jeans krilo, zgoraj pa majčko, oprijeto, tako da se je trebušček lepo opazil.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.