|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 9:00:19   
Naja31
Ojla,

moj 10 tednov stari sonček ima pod vratom full vneto kožo. Smo pridelali en ornk podbradek in se mu je takrat ko je bila huda vrocina koza vnela, pa nikakor ni bolje. Sem mazala najprej s hladilnim mazilom, pa potem z Bepanthenom.
Smo bili pri pediatrinji 3 dni nazaj in dobili eno kremo, samo meni se ne zdi, da bi kaj pomagala. A imate kaksen domaci nasvet?
Je pediatrinja rekla, da bi bilo fajn, da bi cim bolj sušili tisti del, samo kaj ko mali skoz tako glavico drzi, da do tja pa pride res malo zraka.

Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 9:05:22   
ZARA
Otroški puder!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 10:06:58   
Tiki
Pri teh stvareh pomaga Ribodermin (ribja mast). Nanese se pa na umito in dobro osušeno kožo. Škodi sigurno ne, je pa malo neprijetnega vonja.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 10:26:47   
Anonimen
Večkrat osvežit z mlačno vodo,dobro obrisat in posipat z otroškim pudrom.Pa čim manj oblečenega otroka v tej vročini.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 11:00:24   
tinatona
Kupi v lekarni pravo ognjičevo mazilo (taka bolj mala posodica z rumenim pokrovčkom). Moj je imel tako vneto kožo na ritki in sem mu enkrat namazala - je bilo pri naslednjem previjanju že 70% boljše (me je skor kap od presenečenja ker je takoj pomagalo). Stane pa okol 1000sit. Če pa nisi iz Ljubljane (ne vem če jo imajo povsod) in je ne boš dobila, pa povej pa ti jo bom jaz v Lj kupila in ti jo poslala.

LP tina

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 11:16:57   
Anonimen
Ko že omenjate to ognjičevo kremo.
Jaz sem si nabavila pri zeliščarju:Ringelblumen Balsam-ognjičeva krema...Za marsikaj uporabna8)

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 12:00:07   
tinatona
Ja sej ta je tud od enga zeliščarja... Pa full je dobra. Ognjič je res zakon (moja babi ga ma v alkoholu in olju namočenga)...

LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 15:07:31   
Naja31
Hvala za vse nasvete!
Tebi Tinatona pa da sise ponudila, d ami jo kupis.
Sem iz Lj in bom sla v dezurno lekarno.

Lp,Naja

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 15:58:48   
tinatona
Haj!

Ja ni za kaj. Sicer smo pa tukaj zato da si pomagamo.

LP Tina:rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vneta koža pod vratom
18.6.2005 21:31:12   
**Petra**
Nam je pomagal otroški puder (jst mam Bűbchen puder), sicer je pa po moje vseeno kateri je.

Pa ta ognjičeva krema je ras zakon.

LP:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?