|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše izkušnje
18.6.2005 8:40:47   
Nia30
Jutro,

men pa zanima kakšne so vaše izkušnje glede dopustovanja z malo bebico. Naš ta mali je star 7 mesecev in smo se odločili, da letos ne bomo šli na dopust :morje: (pravzaprav sem se jaz odločila, možek in ta velika sta pa popustila :) ) Šli pa ne bomo zato ker mene skrbi, da se mu bo pol cel ritem podrl. Smo lep čas rabli preden je naše spanje zalaufalo. Zdaj ga ob 7.30 položim v posteljico, naredim temo in grem ven. Na morju se pa ob pol osmih ta pravo šele začne in ne vem kako bo pol s spanjem :zmeden:

Aja, pa mi vsako leto kampiramo, tako da se mi tud zaradi tega zdi vse skupi še težje.

Ma kaj jaz vem. Ful bom pogrešala morje.

Kako se je pri vas obneslo? Hitro povejte, mogoče si premislim in skočimo za kak teden na Krk.

Lp,
Nia30, ki sanja 9nebesa o :morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vaše izkušnje
18.6.2005 8:51:53   
malecka
moj mali je bil sedaj star 5.mesecev:duda: in gremo na morje konc avgusta,brez debate :bravo: saj morje koristi otroku samo morem še nabavit obroč,takšnega ki ga imajo v šoli plavanja.:sloncek: a mogoče katera ve kje bi se to dalo kupiti?:love::morje::morje::morje:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vaše izkušnje
18.6.2005 8:54:52   
maja&m
malecka,tule mas link za fredov obroč
http://www.plavanje-dojenckov.tk/

LP

Maja

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vaše izkušnje
18.6.2005 8:55:22   
maja&m
http://www.plavanje-dojenckov.tk/

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vaše izkušnje
18.6.2005 8:59:34   
Anonimen
Nevem no,če boš tako razmišljala,potem ne boste šli več na dopust vse dotlej dokler ne bozačel hodit v šolo.
Mi si nismo nikoli takih problemov delali.
Šli smo in dete se je vedno prilagodilo trenutnim okoliščinam.
Po prihodu domov pa v dveh dneh prešli na stare tire.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vaše izkušnje
18.6.2005 9:04:48   
malecka

thanks!
bomo naročili,čeprav moram napisati komentar je pa:hudicek: drag Ampak za naše:duda: naredimo vse kaj?:sloncek::sloncek:
ČAO

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vaše izkušnje
18.6.2005 9:16:43   
eva1
O marija kok komplicirate-sej otrok se tut mora mal prvadt na druge okoliščine!!!
Mi gremo 100% na morje, konec avgusta, ko bo mali star 5 mesecev-sej jim tut morski zrak dobro dene!
Pri 7 mesecih pa res preveč komplicirate, nebi rekla da bi bil star 1 mesec-to je druga, ampak 7:zmeden2::zmeden2::zmeden2:!!!

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vaše izkušnje
18.6.2005 9:44:47   
Anonimen
Mi smo šli z 10 mesečnico septembra za en teden v Turčijo.

Ni bilo nobenih težav, ne med vožnjo, ne s spanjem.

Jaz mislim, da si malo dopusta bres skrbi lahko privoščite, le jaz se mogoče zdaj še ne bi odločila za kamp ampak bi bila raje v sobi oziroma apartmaju, ti bo bolj enostavno.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
18.6.2005 10:17:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vaše izkušnje
18.6.2005 10:21:28   
Errai
Alja, mi tudi premišljujemo, da bi se poleti odpravili malo dlje na dopust, v Turčijo, Tunizijo, Grčijo. Edino kar me skrbi, je hrana za malega. Takrat bo star 8-9 mesecev in bo imel verjetno že 2-3 goste obroke. Saj za sadje niti ni problem, v hotelih se vedno dobi vse mogoče, pa bomo fajn oprali in olupili, pa bo. Kaj pa zelenjava, meso? Hotelske hrane se mu skoraj ne upam dati, ker midva z :love: sva na dosedanjh potovanjih pogosto fasala kakšno drisko, čerav sva hodila v dobre hotele. Kaj je pa Lea jedla v Turčiji?

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vaše izkušnje
18.6.2005 10:44:00   
mika
Mi gremo avgusta na dopust in takrat bo naša :duda: stara 7 mesecev in niti pomislila nisem, da ne bi šli. S spanjem pa imam sama prvo in drugo noč težave dokler se ne privadim.
na vašem mestu bi se samo odpovedala kampiranju in bi šla v apartma, po možnosti s klimo.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vaše izkušnje
18.6.2005 11:23:27   
niki5
Čim manj komplicirat. Ne podrejajte celega načina življenja dojenčku, on naj se vključi v vašega. Mi gremo z našima fantoma na morje, 6 letnikom in 8 mesečnikom.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vaše izkušnje
18.6.2005 13:27:13   
lin
Jaz nekompliciram in z Lin smo šli na prvi dopust ko je mela 3 mes. pa zdaj pred kratkim smo spet bili in ni bilo nobenega problema,ko smo pršli nazaj domov se je vrnila na star ritem,itak pa se ritmi menjajo tako da lahko boste meli ta ritem še pol leta ali pa samo še slab mesec,na to nemoreš uplivat.
Kr pejte,zakaj bi čepeli doma

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vaše izkušnje
18.6.2005 13:32:22   
wawa
Irena* : več ali manj vse evropske agencije vozijo v hotele evropskih standardov, tako da je tam tudi meso in zelenjava kvalitetno in narejeno po našem okusu. Mogoče ti edino svetujem glede Turčije hotel z štirimi *.

Uživajte!

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vaše izkušnje
18.6.2005 13:50:17   
Skabi
Mi gremo letos v šotor s triletnikom in 7 mesečnikom. Se veselimo in komaj čakamo nove pustolovščine.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vaše izkušnje
18.6.2005 19:52:05   
HuAnita
Mi gremo na jadranje, ko bo stara 9,5m. Ne upam trezno razmišljati, kako bo. -Mogoče bo pa spala, ko oj bo gugalo.9nebesa

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vaše izkušnje
18.6.2005 20:33:57   
Veverička
Mi gremo v petek že tretjič na morje (letos) pa imamo tudi 7 mesecev starega :duda:
Prvič smo bili pri 3,5 mesecih, potem med prvomajskimi prazniki, ko je bil star 5,5, zdaj pri 7 mesecih in pa konec avgusta gremo še enkrat! Madona, smo pravi popotniki;)

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vaše izkušnje
18.6.2005 21:31:36   
piščanc
naša je bila prvič stara 8 mesecev, bili smo v prikolici, super se je obneslo, še bolj umirjeni smo bili, morje in dopust odneseta skrbi in se tudi za urneke ne sekiraš več

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vaše izkušnje
18.6.2005 22:11:35   
tania
Naša ima 8 mesecev in pol in gremo v torek za 14 dni v Turčijo.:morje: S sabo bom vzela (hrano) njeno mleko, frutke in hippe, sadje bom itak v hotelu dobila, pa zraven bo sigurno še kaj dobrega med hotelsko hrano.
Tako da se ne sekiram preveč. Bomo že poskrbeli, da bomo uživali v čofotanju, tako da komaj čakam.:bravo:
Vi pa kar lepo pejte na morje in ne se sekirat zaradi ritma.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vaše izkušnje
18.6.2005 22:27:33   
lin
Tania a si ti Tanja od Tinne iz Gorice?

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Vaše izkušnje
18.6.2005 22:40:01   
tania
Ja, sem ta prava.
Škoda da se nismo vidli prejšnji vikend pr Tinni, ampak je Kaja bila ful sitna zaradi zobkov, tako da smo ostali kar doma.
Se bomo pa sigurno še kaj srečali v bližnji prihodnosti (po morju).
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Vaše izkušnje
18.6.2005 23:04:28   
lin
Superca in res škoda da se nismo srečali,pa drugič ali pri Tinni ali pa kr v Portorožu ne!
Res sem se te želela spoznat ker mi Tina veliko govori o tebi(same pozitivne stvari),no mislim govori v tem stilu danes sva ble s Tanjo,danes sva šle s Tanjo,........
No fajn se mejte na dopustu in čim bolj uživajte.
Pa oglasi se kaj na privat.
papa poljubček Kaji od Lin

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Vaše izkušnje
19.6.2005 11:42:35   
Andra
Koliko kompliciranja ...????
Mi gremo s pet mesecev staro na letalo pa via Djerba. Komaj čakam.
Prvič smo bili na morju, ko je imela tri mesece in ni bilo nobenih problemov.
V avgustu pa gremo še kampirat.

Ne vidim razloga zakaj bi se morali vsemu temu odpovedat, ko imamo pa vsi tako radi morje. Z tavečjim sinom (3 leta) odštevava dneve, do odhoda na morje in ne vem zakaj bi ga za to prikrajšala?

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?