|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno testiranje ali ne?
22.11.2009 20:54:40   
luza

Pozdtravljene!

Moja hčerka ima alergijo na KM in arašide, to so pokazali kožni testi pred pol leta. Zdaj sma imeli kontrolo, je rekla, da je koža pač jeseni in pozimi pri AD vedno slabša in da je to normalno, da testiranja pri deklici več niso potrebna in da naj po 15. mesecu začnem dodajat mlečne izdelke in jo opazujem.
A je to normalno, da več potem nič ne testirajo? Meni je malo čudno, glede na to da poznam primer, ko je šlo za sum alergije na KM in so otroka do 2 let vsakih 6 mesecev testirali pa vedno negativno
.
Po pravici povedano me je malo strah, da ne bi bilo kake močnejše reakcije, zato razmišljam o samoplačniškem testiranju. A je to smiselno, ali po nepotrebnem paničarim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponovno testiranje ali ne?
22.11.2009 21:23:58   
miapia
Krvni test stane okrog 10 eur, zato ne vem, zakaj odlašaš, če te tako skrbi. Drugače mi je pa čudno, ker AD škodi vlaga in vročina in je slabše somladi in predvsem poleti.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu luza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2009 9:25:46   
Natali07
Luza kdo ti je to rekel? Alergologinja?

Kolikor vem in tako je tudi pri mojima malčkoma, da dokler imata potrjene alergije jih na vsake 6 mesecev testirajo kožno in krvno, potrjene in nove alergene.

Ko sta oba testa negativna (kožni in krvni) pri mleku pa izvedejo provokacijo na mleko v bolnici. Prvič slišim, da pri pozitivnih testih na kravje mleko predlagajo, da sam probaš dodajati mleko čez določen čas.user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2009 8:09:07   
luza
Takšna navodila sem dobila od alergologa, ja. No sem se šla dalje pozanimat in alergikom pripada testiranje dokler niso vsi testi negativni. Ko sem to povedala P se je samo za glavo prijel, kakšna neumna navodila sem dobila.

Tako da gre mala na ponovna testiranja in potem vidimo kako naprej.

Miapia - baje da škodi suh zrak in debela plast oblačil, da bo spomladi bolje.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2009 8:12:09   
ledenaa
luza kje si pa bila,če smem vprašati
nas  so naročevali na 4 -6 mesecev.
Če imate alergije ti priporočam bioenergetika,tako smo se mi rešili alergije na jajca in LI

(odgovor članu luza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2009 9:17:21   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: luza

Miapia - baje da škodi suh zrak in debela plast oblačil, da bo spomladi bolje.

Sama imam AD in menda vem, kaj bolj škodi. Nasploh je vlaga v zraku večji problem, skupaj s toploto pa še bolj. Za vse stvari, ne samo za AD.

Poleti je fantazija samo če imaš luskavico.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu luza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2009 22:11:59   
K_a_t_j_a
Tudi jaz imam sina, ki ima AD in ima poleti in spomladi lepo kožo. Probleme imamo v jesebi in pozimi. In vsak zdravnik do sedaj nam je rekel, da je problem suh zrak in predebel sloj oblačil. Tako, da se strinjam, kar je napisala luza.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Število zarodkov-Klomifen?!
Matejčika

Naj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)! DOBILI SMO/BOMO:

Enega nagajivca! (83%)

Dvojčka! (7%)

Tri korenjake/princeske! (4%)

Več kot tri! (6%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!