Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Histeroskopija v Novem mestu 22.11.2009 19:58:17
|
|
|
|
aurora_5
|
Bila na HSG v NM februarja 2007. Operirala me je dr. Mirjam Gradecki, čakala sem 2 meseca (pa ne po njihovi krivdi), mislim, da se drugače čaka cca. 1 mesec, se pa "prilagajajo" glede na tvojo M, ker se poseg opravlja cca. 1 teden po začetku M. Hospitalizirana sem bila samo 1 dan. Ob 10 operirana, ob 17 (po popoldanski viziti) sem šla domov. Operacija potekala BP, tudi okrevanje. Z osebjem v bolnišnici in z dr. Gradecki sem bila super zadovoljna me pa drugo leto spet čaka ta operacija Dobro opravi!!
|
|
|
|
RE: Histeroskopija v Novem mestu 24.11.2009 13:59:54
|
|
|
|
5ra8
|
Sicer nisem bila na hsg ampak sem bila na laparo v NM. Saj ležiš v istem oddelku. Morm rečt, da so ble sestre zelo prijazne, nasploh celo osebje. Z napotnico sem šla tja julija in sem bila septembra na vrsti, ampak po moje zato ker so bli še dopusti vmes...verjetno bi bila drugače prej. Tudi ginekologinja ki me je operirala je bla super, same lepe besede o njej. Najprej sem imela pregled v avgustu, potem me je pa septembra ze za laparo narocila. Se pravi v enem mesecu sem prišla na vrsto. Res je da delajo op po operaciji...ksn teden - 10 dni....tako da so me potem se prej klicali če datum velja. Tko da imam dobre izkušnje, sedaj samo še upam da so dobro poštimali in da bo kmalu
|
|
RE: Histeroskopija v Novem mestu 24.11.2009 20:14:15
|
|
|
|
aurora_5
|
5ra8 - se mogoče spomniš, katera dr. te je operirala? Veš, da so zdravniki super poštimali in bosta zdaj zdaj ugledala magični + držim pesti!!
< Sporočilo je popravil aurora_5 -- 24.11.2009 20:15:03 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?