Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko pa vam partnerji pomagajo? 25.11.2009 10:16:48
|
|
|
|
liliana
|
Glede na to, da si gospodinjska dela z moškimi vse delimo.....da imamo razdeljeno vzgojo in ukvarjanje z otrokom vse lepo 50 : 50......da ženske vedno gumo na avtu zamenjamo, ko imamo gumi defekt, moški pa ta čas v avtu animira otroka ali pa telefonira prijatelju.....da ženske vedno ekvivalentno moškemu pomagamo pri košnji trave, pri raznih zidarskih opravilih......ne vidim razloga zakaj se potem pritožujemo nad tem, da bi nam še delovno dobo z moškimi izenačili in ne bi šle prej v penzijo zgolj zato, ker smo ženske......
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam partnerji pomagajo? 25.11.2009 10:28:53
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Glede na to, da si gospodinjska dela z moškimi vse delimo.....da imamo razdeljeno vzgojo in ukvarjanje z otrokom vse lepo 50 : 50......da ženske vedno gumo na avtu zamenjamo, ko imamo gumi defekt, moški pa ta čas v avtu animira otroka ali pa telefonira prijatelju.....da ženske vedno ekvivalentno moškemu pomagamo pri košnji trave, pri raznih zidarskih opravilih......ne vidim razloga zakaj se potem pritožujemo nad tem, da bi nam še delovno dobo z moškimi izenačili in ne bi šle prej v penzijo zgolj zato, ker smo ženske......
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam partnerji pomagajo? 25.11.2009 10:52:40
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Glede na to, da si gospodinjska dela z moškimi vse delimo.....da imamo razdeljeno vzgojo in ukvarjanje z otrokom vse lepo 50 : 50......da ženske vedno gumo na avtu zamenjamo, ko imamo gumi defekt, moški pa ta čas v avtu animira otroka ali pa telefonira prijatelju.....da ženske vedno ekvivalentno moškemu pomagamo pri košnji trave, pri raznih zidarskih opravilih......ne vidim razloga zakaj se potem pritožujemo nad tem, da bi nam še delovno dobo z moškimi izenačili in ne bi šle prej v penzijo zgolj zato, ker smo ženske...... TO.. to! Ma bravo !!!! Hoces enakopravnost, naj te enakopravnost nagrbi kjer se le da. Ce noces, da te nagrbi, sedi pridno za stedilnikom in na zateguj verige.... Muslimanke bi, glede na raziskave, rade rojevale manjse stevilo otrok in si s tem podaljsale zivljenjsko dobo. Ce pa ne znajo polagat ploščice naj pa kar rojevajo in ne zateguujejo verige. Moski pa... sunce im njihovo... vse znajo delat kot zenske, samo se sprenevedajo da ne morejo roditi in dojiti.... prasci.... In potem hocejo enako delovno dobo kot zenske, ki rojevajo, dojijo in trosijo svoje telo ... Adijo pamet.
|
|
RE: Koliko pa vam partnerji pomagajo? 25.11.2009 11:02:15
|
|
|
|
liliana
|
Ja.....enakopravnost je lahko dvorezen meč.....ko nam odgovarja bi bili enakopravni, ko pa ne, bi se pa po spolu ločevali......
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam partnerji pomagajo? 25.11.2009 23:08:03
|
|
|
|
busklca
|
Ja, ja! Ene ženske ste pa prave maskilistke! Tako zagovarjate svoje može, da vam kar verjamem, da ste njihove sužnje. Če se še na netu borite za pravice moških. Očitno vam je prav tako, pač vaš problem (če ga boste sploh opazile). Meni se zdi, da je potrebno v sodobnih časih znati vse in poprijeti za vsako delo. Danes hodimo tudi ženske v službo in nas včasih tudi ni doma ob uri za kosilo ali pa nas celo več dni ni in mora moški obvezno vse gospodinjske zadeve znati. V vsem seveda ne more biti perfekten, saj tudi jaz nisem. Če meni crkne avto, lahko pokličem mehanika, če pa moj mož zjutraj ne zna obleči otroka, nima koga poklicati. To, da moški nikoli ne naredi ničesar v hiši, je največja napaka, ki se začne že pri starših, ki ne znajo vzgajati svojih sinov! Kakor koli že, meni se zdi pošteno, da se vsak par zmeni, kakor mu najbolj ustreza, pri čemer mora biti delitev dela vsaj približno enakopravna in oba morata biti na koncu približno enako (ne)zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam partnerji pomagajo? 26.11.2009 8:39:35
|
|
|
|
miapia
|
busklca, zadela si v polno
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?