|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   first sign duo
22.11.2009 12:42:35   
Anonimen
Spoštovane!
Danes sem delala prvič ta test. Pokazali sta se user posted image  (ena bolj rahla vendar vidna).user posted image A je to touser posted image ? Še nekaj...15 sek sem držala konico v urini - je to prav, al samo namočiš in navpično držiš 15 sekund in položiš?! Ne se smejat, ampak res delam to prvič. HVALA za odgovore in razumevanje user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: first sign duo
22.11.2009 12:46:36   
Ploha
verjetno so zraven tudi navodila, kako se uporablja...

sicer pa, če sta user posted image potem si user posted image čestitam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2009 13:04:19   
Anonimen
HVALA sem zeloooooo vesela, če je tako. Drugače pa piše - namočimo v urin in držimo v navpičnem položaju 15 sekuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2009 13:11:14   
divans1
To je to!!! Čestitam!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2009 15:49:28   
Najaa
Če sta dve črtici si noseča. Tako ali drugače.

user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2009 17:02:26   
tweety83
Čestitke za user posted image - itaq da je prav pokazalo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2009 17:45:41   
isobel
Jaz sem delala ta First Sign duo, ko sem bila prvič noseča. Obe črtici enako močni in izraziti. Pred dobrim mesecem sem spet delala test First Sign duo in mi je pokazalo eno močno črtico (kontrolno) in eno rahlo (tisto, ki kaže nosečnost). Dva dni kasneje sem test ponovila in je bil popolnoma negativen. Temu je sledila M. V vseh primerih sem imela urin v lončku in sem palčko držala navpično navzdol 15-20 sekund. Nato sem jo položila v vodoravni položaj.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2009 17:46:40   
isobel
15-20 sekund palčko držiš v urinu, seveda.

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2009 9:49:32   
kapitan jan
Meni je zamujala 8 dni. Seveda sem mislila, da sem noseča. Ko sem čakala na rezultat testa, sem že razmišljala o tem, kako bom povedala, pa o trebuščku, majhni štručki,... Nisem mogla razumeti, ko sem zagledala le eno črtico. Zvečer pa sem tudi dobila menstruacijo, tako da dvoma ni bilo več. Denar stran vržen za test,  haha.. raje bi počakala do večera..haha
Prej nisem razmišljala še o enem otroku, od takrat pa se kar malce poigravam s to mislijo.

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?