Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pretečen datum testa?!?! 21.11.2009 20:44:26
|
|
|
|
Fargesia
|
če pa kontra prebereš cifre...29.9.2011
|
|
RE: pretečen datum testa?!?! 21.11.2009 20:44:53
|
|
|
|
tejči28
|
Mislim,da si napačno prebrala datum.Datum se bere nazaj na določenih embalaž,datum je 29.9.2011. Tudi na dosti kremicah je tak.Glede tvojega ciklusa,da je že 40 dni,mogoče si bila pod kakim stresom in ti zaostaja,ne vem,ti ne znam pomagat.
|
|
RE: pretečen datum testa?!?! 21.11.2009 20:48:47
|
|
|
|
Hanuši
|
Jaz ti svetujem, da kupiš Clear blue. Je edini res zanesljivi test.
|
|
RE: pretečen datum testa?!?! 21.11.2009 20:53:37
|
|
|
|
manna
|
Pa saj smo komaj 21.11. ? Noben proizvod nima tako "točnega" datuma uporabe, vedno je približno. Ta test je bil ziher še OK, ne glede na to al je uporaben do 20.11.2009 ali do 29.9.2011. Itak pa pač pojdi po še en test, v lekarni se pa jaz ne bi kregala.. saj ti ga niso prodali s pretečenim rokom, če si ga kupila v torek.
|
|
|
|
RE: pretečen datum testa?!?! 21.11.2009 21:06:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj buča jaz. Da bi pa v obratno smer brala, to mi pa v živčnosti ni neslo!?! Hvala vam. Mislm, da bo vaša teorija kr držala. Sej mi je šla tista 29, na koncu, narobe. Samo sem mislila, da je kaka kontrolna številka. Še drugi odgovori; Sem hotla kupit Clear blu, pa mi je rekla v lekarni, da je ta isto zanesljiv, sam cenej sedaj, ko je "na jabučka" ;) No drugič se definitivno ne bom pustila prepričat. M mi zaostaja najverjetneje, ker sem prvi cikle brez kontracepcijskih - zdej se mislim mal pucat od te kemije do poletja. Stresa pa je tud neomejeno zadnje leto. Zadnje dva meseca pa ni ne konca ne kraja . Sem test kupila zato, ker sem se hotla v to prepričat, ker sem pač neka zdravila zdej jedla, ki niso najbolj priporočljiva... da hitro ukrepam. Čene ne bi blo panike, če se kaj zalomi že prej ;) Torej ko pridem do lekarne ponovim test. K G. se pa naročim šele, ko mi bo 3 mesece zamujala, a ne? Uh bo še hudih teh 6 mesecev "pucanja" od KT.
|
|
|
|
RE: pretečen datum testa?!?! 21.11.2009 22:25:43
|
|
|
|
tejči28
|
Prvi mesec,ko sem jaz bila brez KT ,sem dobila ta rdečo šele 45 dan in nekje pol leta sem rabla,da se mi je cikel uredil na 28 dni. Če pa te skrbi,da ne bi bilo kaj narobe,pa se naroči na pregled.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?