Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Smrdi, smrdi..... dimnik 17.6.2005 21:53:51
|
|
|
|
jaz99
|
Ja jaz sem pred kratkim pisala temo" SMRDI SMRDI JOJ KAKO SMRDI" Prvo sem se na ves glas kar ga premorem pogovorila z njimi ,toda so taki ljudje ki zelo malo slišijo. Nasledni korak je bil ta ,da sem poklicala na inšpekcijo, a so mi prijazno odgovorili, da imajo to dimnikarji šes in če oni najdejo kako pomanklivost,to avtomatično prijavijo njim. Ner vem iz kje si a dala ti bom telefonsko številko od dimnikarjev v ljubljani.01-437-22-15 Meni se je oglasila ženska ki mi je posredovala številko mobitela. Upam da sem ti napisala pravo številko,če tzi nisem mi pa kasneje piš privat
|
|
|
|
Smrdi, smrdi..... dimnik 17.6.2005 21:55:46
|
|
|
|
mala maja
|
NIKAMOR :((:((:(( sam v vednost škoda tvojih živcev. Pri nas je en kmet iz vasi vozil točno pred nos nam na njivo zelje pa čebulo pa korenje in to po 10 prikolic na teden. :grrr::grrr::grrr: In zoral njivo dobrih 14 dni nazaj. Smrdel kot kuga, vsi smo se pritoževal. Jaz sem ga celo pri dejanju slikala pol je pa moj :love::love: klical na kmetijsko inšpekcijo pa so nam rekl da nej bomo vesel da ne šprica da je to :hudicek:naravno pognojevanje zemljišča:hudicek: in na sanitarno inšpekcijo(čeprav oni nimajo kaj) pa na občino:(pa so razložl da so ga že sami prijavl pa nič dosegl:(, pol je pa zoral pa posadil koruzo pa jo fino pošprical z eno florestenčno stvarjo pa je bla šele 14 dni nazaj sajena pa se sploh ne pozna razlike v primerjavi z ostalimi njivami koruze:zmeden2::zmeden2::zmeden2: No mal drugačna tema sam glede na smrad :grrr::grrr::grrr: Probej na anonimni klic policije če bodo kaj naredl 080 8012(vsaj mislim) al pa v ponedeljek na okoljevarstveno inšekcijo.
|
|
|
|
Smrdi, smrdi..... dimnik 17.6.2005 22:11:25
|
|
|
|
jaz99
|
jA VIDIŠ ZDEJ SI ME SPOMNILA. tUDI NA POLICIJO SEM KLICALA,kjer so mi rekli da naj se prvo jaz pogovorim z njimi in če mene ne bodo vslišali ,da naj jih pokličem nazaj in se bodo oglasili pri obeh. No mene so pol tok raskurl da nisem več klicala policije ampak direkt dimnikarje. Dimnikar mi je reku da naj pokličem takrat ko bodo kuril,ker so prijavljeni pri njih kot da se grejejo na elektriko. No zdej nimam kej, dokler ne bodo zopet začeli SMRDET
|
|
|
|
Smrdi, smrdi..... dimnik 17.6.2005 22:16:39
|
|
|
|
mala maja
|
ja pol pa res počakej pa takaoj k bodo zakur poklič dimnikarje Pa glej da se boš za gumb držala da boš mela srečo da bodo hitr pršli da nou prej ugasnl vse skupej:)-:)-:)-
|
|
|
|
Smrdi, smrdi..... dimnik 18.6.2005 6:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, najlepša hvala. Bom torej kar dimnikarje poklicala. Upam da bodo kaj ukrenil, glede na to da so tukaj njihove storitve bolj "švoh". Hvala Tasha
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?