KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: piko12 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: oka Sicer Kmetije ne gledam, razen občasno kaj tu gor preberem. Mi je pa hecno to sklicevanje na TV vsebine, ki se pojavlja ob vseh teh resničnostnih šovih. Mah lepo prosim, od kdaj je pa naloga televizije vzgoja otrok? Nikoli mi ne bo jasen ta halo, da češ, to pa otroci gledajo in podobne finte. Pa saj ima vsak TV daljinca, pa tudi knof za off, pa vtikač, ki se da iz vtičnice potegnit. V končni fazi pa naj bi starši imeli eno reč, ki se ji reče avtoriteta, ki se jo naj bi uporabljalo pri vzgoji. Da pa ena bz oddaja lahko povzroči ne vem kaj, poleg vsega ostalega, kar se da na TV videt, je pa en tak priročen izgovor za hvatanje krivin tistih, ki se jim enostavno ne da al pa brez TV ne znajo vzgajat. Se podpišem!! In še dodajam....da ne razumem tistih staršev, ki pravijo: "Ja, moj HOČE gledat, kaj pa mu naj?" Ha hah aha!!! No, v bistvu ni smešno, ampak žalostno....OBUP! Se tud podpišem Če jaz nočem da moj otrok tega pač ne bo gledal...NE BO GLEDAL!!!...je še kaj drugega po TV k lahko gledajo...sicer pa pri nas otroka spita že ob tej uri Pod tole se podpišem! In v končni fazi ima zdaj že skor vsak mulc svoj računalnik, verjetno zato, da v wordu domače naloge piše? Me zanima, kolk staršev ve, kaj vse "ponuja" internet... Naš ima računalnik. Star je 6 let. Ima ga zato, da res občasno igra igrce in še to vedno z mojem privoljenjem. Dostopa do internet pa nima na računalniku in ga še lep čas ne bo imel. Dobil je nek star model (bog ve kateri) ampak pomembno je, da je njemu v zadovoljstvo da kak CD z igrami na njemu sam odigra. Kako bo kasneje ne bom pisala, ker ne vem, vem pa, da bo imel omejen dostop do spletnih strani, če bo int. dostop imel. Jaz ne podpiram popoldanskega gledanja tv in igranja igric, ko pa smo doma na vasi in je zunaj toliko bolj krasno, sploh zdaj ko so res enkratni dnevi. Nekateri vem da so non stop notri in me to kr mal moti...
|