Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dr. Anderle v Radovljici 17.6.2005 12:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila samo enkrat pri njej na pregledu in mi je bila všeč. Več res ne vem. Sem pa pozneje brala tule, da pa več punc ni zadovoljnih z njo.
|
|
|
|
Dr. Anderle v Radovljici 17.6.2005 12:44:37
|
|
|
|
M&P
|
Jaz absolutno nisem zadovoljna z njo.Je preveč neprijazna,neosebna.Jaz sem jo hitro zamenjala.
|
|
|
|
Dr. Anderle v Radovljici 17.6.2005 12:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? Do mene je bila pa čisto O.K. Sicer težko sodim po enem "obisku".
|
|
|
|
Dr. Anderle v Radovljici 17.6.2005 21:22:25
|
|
|
|
gaya
|
Jst absolutno nezadovoljna. Pravzaprav se imem njeni nestrokovnosti zahvaliti, da sem ostala brez enega izmed dvojčkov!!!!! Kajti ko se mi je začela krvavitev je bil njen komentar, da je to normalno. Halooo. Ko sem že imela spontan splav, sem jo poklicala, je rekla, ne bova delali Uz, kr čez en teden pridi. Halooo, vedla je da imam dvojčke, obstajala je možnost da sem zgubila enega, ona pa ni niti trznila. In v istem tednu sem izgubila še drugega. Po pregledu, me ni poslala na čiščenje, je rekla da je maternica skoraj!!!!! normalna. Hvala bogu da imam očeta v zdravstvu, da me je spravil v bolnico, kjer sem danes bila na abraziji in so mi povedali da j bil se en cel :duda: noter. :( Ne bi se mi samo sčistilo, ker imam maternico obrnjeno v križ. In ona je seveda to spregledala. Moj rezultat, takoj sem jo zamenjala in nikol več nočem ne slišat ne vedet za njo. In vem, da sem sedaj v dobrih rokah. In tudi moja šefica in par kolegic ima izredno slabe izkušnje z njo. Zrela je za odvzem licence!!! Oprostite romanu, ampak resnično sem jezna, če bi poslušala njo, bi imela prvi pregled po ss 15 avgusta. SS sem pa mela 06.06.. Caffee, pojdi drugam, res, mene imaš za opozorilo. Če te še kaj zanima, se mi oglasi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?