|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   da še jaz
17.6.2005 12:10:33   
svizc
malo poročam:bravo::bravo::bravo:

sem bila včeraj pri ginekologu v amb. za neplodnost ker mi je zadnjič dal klomifen za štiri mesece. no sedaj sem ga jedla prvič me je pregledal in ovulacija bo nastopila sedaj v dveh treh dneh vse je super pol mi je pa pogledu če pam spermije not seksala sva pa en dan prej ob treh popoldne in ne zvečer tako kot bi mogla. in ko je vzel sluz ven mi in dal pod mikroskop so bili not štirje plavalčki je reku da je to super enkratno in mi še predpisal mislim da mogoče narobe napišem progresteron moram ga it iskat v italijo ker ga tu ni. in rekel da mam ful možnosti da že ta mesec zanosim. ampak se ne sikeram če ne bo ta mesec bo pa drugi.
ko sem šla iz ordinacije mi je usta kr gor vlekl tooolk sem bla happy. tko da z mojim :love::love: pospešeno:sloncek::sloncek::sloncek: da bi se ja kaj prijelo.
ja pa še reku mi je da ko pojem zadnjo tableto progresterona moram naredit cb če bo :modri::roza:
ga moram jest potem tri mesece to je dobro za plodek
če ne pa moram nehat in naslednji mesec ponovit vajo

ful sem dobre volje in polna optimizma.

za vse nas:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   da še jaz
17.6.2005 12:17:57   
Anonimen
Super novicke, sem vesela zate! :miska::miska::miska:

(odgovor članu svizc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   da še jaz
17.6.2005 12:22:46   
hati
:bravo: :bravo: Super, je tole slišat. Sem vesela zate in upam, da boš čimprej zagledala :modri: :roza: ti stiskam pesti...Srečno!! :sloncek: :sloncek:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   da še jaz
17.6.2005 12:24:30   
*AnaL*
Držim :miska::miska::miska:, da ti rata!

:sloncek::sloncek::sloncek:
L.P

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   da še jaz
17.6.2005 12:30:45   
aljča
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:držim pesti sedaj pa kar na polno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:da se bo prijelo.
L.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   da še jaz
17.6.2005 12:31:32   
cmokec
In pol se svizc zasmeji in sporoči veselo novičko. :bravo::)-:bravo::)-

Hura za lepe novičke. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   da še jaz
17.6.2005 13:33:04   
GoYa
progesteron pa drugač dobiš tudi v slo, ne vem zakaj je reku, da ga tu ni
si bila pri rešu, ne? 8)

v italiji = prometrium, v sloveniji = dabroston (pa še neki se mi zdi :zmeden2: )

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   da še jaz
17.6.2005 13:41:23   
svizc
ja pri rešu sem bla. zakaj bi pa reku da ga tuki ni.
pokazu mi je kakšen je take masjhne tabletke ki jih vaginalno vstaviš dve na dan na dvanajst ur
goya ali mi lahko kaj več poveš ker ne razumem:zmeden2:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   da še jaz
17.6.2005 14:49:04   
GoYa
Reš predlaga vedno Italijo, mislim da zato ker je tam cenejše. Čeprav ne vem koliko stane v SLO. Ena škatlica je v I nekaj čez 6 al 7 eur (mam slab spomin :zmeden: ).

Drugače pa pazi kolko miligramske boš dobila. Če dobiš 100 mg si vstaviš 2 na 12 ur, če dobiš 200 mg pa samo 1 na 12 ur. Pokazal ti je 100 mg. Ponavadi pa v lekarni vprašajo katere hočeš (če imajo oboje na zalogi).

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   da še jaz
17.6.2005 16:16:19   
PiaM
Lepo :bravo: lepo :bravo: in :rozica::rozica::rozica: za dobro voljo.;)

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

baby
cupacups

kateri izdelki so vam najboljsi za otroka

hipp (26%)

mustela (18%)

jonsons (11%)

nivea (35%)

d&m (11%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!