Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Smučke - kakšna dolžina? 18.11.2009 8:32:25
|
|
|
|
soni
|
..........nam je prodajalec rekel, da naj bi bila dolžina smučk pri otroku med brado in nosom.
|
|
|
|
RE: Smučke - kakšna dolžina? 18.11.2009 9:28:29
|
|
|
|
*pepelka*
|
Mislim, da je to čisto dovolj za prve smučke. Krajše ko so, laže bo otrok začel s smučanjem.
|
|
|
|
RE: Smučke - kakšna dolžina? 18.11.2009 11:03:12
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: soni ..........nam je prodajalec rekel, da naj bi bila dolžina smučk pri otroku med brado in nosom. Isto!
|
RE: Smučke - kakšna dolžina? 18.11.2009 11:05:50
|
|
|
|
piko12
|
Kolk stare škrate pa postavljate na smučke?
|
|
|
|
RE: Smučke - kakšna dolžina? 18.11.2009 12:32:06
|
|
|
|
thaiss
|
naš ima 99cm, sepravi mu vzamem cca.80cm??
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Smučke - kakšna dolžina? 18.11.2009 13:59:22
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Danes ga bom doma premerila in bom videla, koliko meri do brade oziroma do kam bi mu segale 78 cm smučke. Se bojim, da mu bodo samo do prsi. V tem primeru mi odsvetujete nakup?
|
|
|
|
RE: Smučke - kakšna dolžina? 18.11.2009 14:51:57
|
|
|
|
nokiamb
|
Ja, samo do prsi so sigurno premajhne ker niso dovolj stabilne. No odvisno koliko je otrok star, če je prvič na smučeh je ok, toliko da sproba, če se pa že zna peljati in že pridobiva na hitrosti potem za učenje ne smejo biti tako kratke. Prav je med brado in nosom oz do čela. LP
|
|
|
|
RE: Smučke - kakšna dolžina? 19.11.2009 14:04:37
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
livia, hvala. Za začetnike torej smuči do prsi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?