Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj bi ve začele delati na 2.??? 26.11.2009 18:50:00
|
|
|
|
luna_25
|
Ja vsekakor se vedno bolj splača, če si na dan nastopa porodniškega dopusta zaposlena in se ti računa povprečje zadnjih 12 plač pred oddajo vloge, ker potem je porodniška približno taka, kot je bila plača. [/quote] Ja to bi bilo seveda veliko bolj fajn, saj bi bila razlika med porodniško in sedanjo plačo, kar veliko manjša. Samo kaj ko bi bili delodajalci bolj naklonjeni nosečnicam, ne pa da jim predstavljajo oviro. Hvala še enkrat za informacije.
|
|
|
|
RE: Kdaj bi ve začele delati na 2.??? 26.11.2009 18:55:52
|
|
|
|
Luna*
|
Če bi jaz imela stanovanjski problem rešen, tako kot ti, sploh nebi razmišljala ali ja ali ne drugi. Bi kr začeka delat na njemu Glej načeloma imata 1000 eur priliva, kar ni malo. To mislim v stilu, če sta dva zaposlena in imana npr. vsak po 800 plače (torej 1600 skupi) zraven pa še 500 eur kredita + vse položnice (ki so cca vsaj 200 eur na mesec)... torej jima na koncu ostane 900 na mesec. Torej manj kot vama, ko pa dela samo tvoj mož... Vsekakor pa se moraš sama odločit glede na svoje želje. Malo je treba razuma zraven, preveč filozofiranja in planiranja pa škodi, ker narav pol vedno naredi "po svoje",
|
|
|
|
RE: Kdaj bi ve začele delati na 2.??? 29.11.2009 9:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi v podobni situaciji.Ta prvi ima 5 let kmalu 5 pa pol drugo leto že v šolo.Zelo si na smrt želim še enega otroka, mož pa temu zeloo nasprotuje.Nimate pojma kako se mi srce trga.Pravi da moram počakat da me zaposlijo za ned. čas. To lahko čakam v nedogled, imam pa že 31 let.Počasi ga poskušam na lep način prepričat in ga omehčat.On je trenutno brez službe, jaz sem v državni službi in so mi že 1x podaljšali.Vseeno bi rada reskirala, ker službo prej al slej nekako dobiš, v skrajnem primeru imam možnost odprtja s.p., kar bi mi prineslo kar v redu zaslužek istočasno bi bil lahko tudi mož pri meni zaposlen. Svetujte mi, kako naj ga prepričam??Da ne govorim kako si ta prvi želi bratca, sestrico..Mož pa ja mogoče, ne še zdaj, počakajmo itd.. Naj dodam, da večamo stanovanje, gradimo in v bodoče bo otroška soba lahko tudi za dva.Ne morete verjet da trenutno smo v fazi nakupa otr. sobe in kaj gledamo?Pograde!Slučajno če.. Joj sem se morala razpričat in vreč iz sebe. Kaj menite??
|
|
|
|
RE: Kdaj bi ve začele delati na 2.??? 29.11.2009 10:12:09
|
|
|
|
Najki
|
Osebno bom zacela delati na drugem, ko bo prvi star vsaj eno leto, ker bi rada se uzivala z njim in njegovim laufanjem, predno postanem nepokretna hihi. Pa imam 30 let in bi morda imela 3 otroke, tako da ni lufta v casu. Sicer pa je lepo imeti tudi vecjo razliko, ker eden ravno zraste, ko si starsi zazelijo se enkrat majhnega dojencka, pa se starejsi ga bo bolj vesel in bolj odgovoren zanj. Sicer pa v tvojem primeru bi zacela delati na njem cez par mesecev, tako da bi eventuelno porodnisko nastopila malo po enem letu sluzbe, saj itak nosis 9 mesecev, pa ce je razlika med obema 2 leti in pol, je se zmeraj dovolj blizu.
|
|
|
|
RE: Kdaj bi ve začele delati na 2.??? 8.12.2009 13:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene...da vam povem, kako je sedaj situacija. mi zamuja že 4 dni. Ponavadi jo imam redno na 31-32 dni. Do danes pa ni še znakov, da bo prišla...razen, da imam skoz občutek, kot da mi je že pritekla, ko pa grem na wc je pa še vse ok. Službo imam do konc januarja - mogoče se bo dalo še kaj podaljšat - srčno upam. Toda kaj lahko storim, če zagledam , glede moje službe? Testa še nisem šla delat, raje še malo odlašam . Verjetno mi pa ne bo več dolgo dala radovednost miru, in ga bom še ta teden kupila. Pri kateri kaj novega??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.