Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pot od reciklirnega zaboja do.... 17.11.2009 19:45:41
|
|
|
|
Jerneja_
|
V eko rubriki je opisana sortirnica na Vrhniki Morda boš našla kaken odgovor :).
|
|
|
|
RE: Pot od reciklirnega zaboja do.... 27.11.2009 22:06:18
|
|
|
|
Eko Vila
|
Ancy ali si izvedela kaj na temo o kateri sprašuješ? Če boš našla kaj zanimivega nam sporoči, lahko dodamo med članke.
|
|
RE: Pot od reciklirnega zaboja do.... 29.11.2009 13:55:59
|
|
|
|
Ancy
|
V bistvu ne, ta članek ne govori o tem kar dejansko tam delajo ampak o ''obratu'', ali pa si jaz to delo povsem drugače predstavljam...... Mene zanima če kdo dela/je delal in kaj to vključuje, nevem ročno prebiranje, ali kdo to še enkrat tam sortira glede na to da je vsega hudiča po zabojnikih... A je zelo narobe če so napačne stvari notri, kako izgleda predelava itd. ..... Ker enkrat sem nekje prebrala, da npr. če je v zaboju za steklo nekaj iz keramike ali pa npr. avtomobilsko steklo, da to pol kr cel zabojnik se stran vrže, kljub temu da je notri lahko polno ''pravilnega'' stekla....
|
|
|
|
RE: Pot od reciklirnega zaboja do.... 29.11.2009 16:11:01
|
|
|
|
Jerneja_
|
Ancy šele zdrav prav razumem tvoje vprašanje. Tudi mene zanima kaj se zgodi, če je npr na plastiki še malo prilepljenega papirja, če je na steklenici še nalepka ali če jogurtvo lonček ni opran. No mogoče se javi kdo ali pa Eko vila "izbrska" kje odgovor .
|
|
|
|
RE: Pot od reciklirnega zaboja do.... 30.11.2009 8:45:40
|
|
|
|
Ancy
|
Bi lepo prosila
|
|
|
|
RE: Pot od reciklirnega zaboja do.... 4.12.2009 21:44:14
|
|
|
|
Eko Vila
|
Ancy se bom potrudila, da najdem kakšen članek/prispevek na to temo, zanimiva vsebina! Sicer pa je v eko rubriki, tam kjer je napisano kako sortiramo odpadke, dopisano, da npr. papir na steklenici ovira nadaljni proces reciklaže stekla, tudi pri ostalih je napisano kaj in kako naj bo odpadek pripravljen za nadaljno reciklažo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ogrevanje le za nekaj centov na danBi radi privarčevali pri ogrevanju? Potem si poglejte zanimiv video o tem, kako si lahko doma naredite izjemno preprosto...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?