|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noben resen problem, le tašča, ki mi gre vsak...
17.11.2009 18:33:43   
TomTaylor
:-)
Končno smo v svojem stanovanju, ampak na (ne)srečo tik nad taščo. In zdaj vsak dan kliče po telefonu, če lahko pride gor na obisk. In pride. Vsak ljubi dan. HB samo za 15 minut, ravno toliko da naredi "obhod" z izgovorom, da pogreša vnukinji. Pogovarjat se z njo ne upam, ker ima za vsako stvar svoje "pametne" pripombe, ki se mi jih ne da poslušat, tako je za moje živce najbolj varno, če sem kar lepo tiho. Raje ji za tistih 15 minutk poturim tamalidve in grem v druge prostore kej na hitro poprčkat (zložit perilo, posesat,...kr kaj)..

Ampak ona ne bi bila ona, če ne bi kar naprej vsiljevala svojega "prav". Pa mi pred dnevi prinese iz trgovine navadne makarone, ker je videla, da jemo samo polnozrnate, ti pa niso preveč zdravi, saj je polnozrnata hrana bolj kalorična od "navadne" in posledično manj zdrava (ona ve, ker je to prebrala v priročniku za zdravo prehrano iz leta '64).

Ker imam dieto brez KM, dam za kuho ali za v kavo sojino/in/ali riževo mleko. Včeraj je izjavila, da sojino mleko "škoduje za želodec", da naredi hude poškodbe želodca. Da je ona to slišala od neke njene sodelavke...in sodelavka v pralnici že ve.

Kupim orhidejo, pa spet neki nasveti, medtem ko je njej še vsaka orhideja šla rakom žvižgat..

...ma tega je tolk..za vsak moj stavek, moje dejanje, ama za vse, ima ona svoj prav, ki pa ga nikakor ne zna opredelit in razložit. Vse kar reče je: "ja, saj tako pravijo!"...who TF, če se pa zdravniki in vsa stroka motijo!

...pride danes ob 19.00 spet gor, pa sem mal ven iz sebe dala ...

Sej drgač je pa kul, ni žleht pa vse se da z njo zmenit, pa tut na razpolago je vedno ko jo rabimo. Ampak vseen mi gre vsak dan 15 minut na živce.

Hvala.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noben resen problem, le tašča, ki mi gre ...
17.11.2009 18:39:02   
Petka09
Dobro, da si se malo spihala, te poslušamo oz. beremo user posted image .

Ma te zastopim! Jaz mam tut svojo taščo rada, v bistvu je super ženska, se sploh ne vtikuje in nič, pa niti ne hodi v naše stanovanje.... Sam men gre včasih vse na živce pri njej... Pač, take smo, kaj čemo.... Pa niso vse take, mam kolegice, ki se nonstop družijo s taščami/mamami, nonstop visijo skupaj, punce nič ne morjo samostojno nardit brez tašče ali mame.... Jaz pa lahko in vedno vse nardim sama in vedno mam svoje mnenje in svoj prav in ne dopuščam nikomur oz. nekak nimam rada, da mi kdo kej pametuje, ker tut jaz njim ne pametujem. Mogoče smo zato tut tistih 15 minut živčne, ko pač tašče/mame pribijajo svoje pametne... Kaj pa vem....

Mah, dobro se je tko mal spihat, čeprav te pol čist popljuvajo na teh forumih, pa ti je pol žal, da si sploh kej pisala user posted image .

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2009 18:39:37   
alička
Sej ne rabiš nobenega odgovora, a ne!? Sam mal si mogla ven vržt.

Uporabljaj obe ušesi, skozi drugega gre lahko ven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2009 18:56:54   
Gina
A veš, mene te reči tolk ne motijo, tako da te težko razumem. 15 minut je res zelo malo. Normalno da si želi videt vnuke. V resnici je problem, ker gre tebi osebno mal v določenih rečeh na jetra. Pa pusti naj razmišlja po svoje, pa jo vzami za hecno, komično. Al pa ji razloži, kako je v resnici s kakšno zadevo. Čim živiš v isti hiši gre hočeš nočeš za eno razširjeno družino, ki se velikokrat vidi. Če je ne boš vzela za svojo, taščo mislim, bo hudo predvsem tebi. Pa še tvojemu zraven.  A ne bi mogla kaj dobrega na njej videt, pa se imet z njo čist fajn tistih 15 minut, pa mal pokramljat z njo o vremenu ali rošcah ali vnukih? A je ne moreš v srcu tolk posvojit?

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2009 19:01:31   
Colt
Tomika, saj ni tako hudo :) Le povprašaj kolegice...marsi katera ti bo rekla da maš zlato taščo user posted image

Grega

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2009 19:39:07   
mateyka
se podpišem pod Gino in Colta.
glej to vedno malo s komične perspektive pa bo user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2009 19:46:42   
teaju
Jaz pa ful razumem vse ki so zgoraj napisale, da jim gredo tašče na ž....
mi imamo podoben primer: sicer ne pride vsak dan na obisk, ampak mojega vsad kliče: Zakaj ne pridete na obisk, kdaj boste prišli na kosilo, že dva dni vas nisem videla,..... In ker več ne ve kaj in kako bi nas še zvabila mimo, pride z idejo, da je za vnukinjo našla nekaj ful lepega in da moramo to priti iskat ali pa da bo ona prinesla mimo. In to je vsak teden. Pa nikakor ji ne morem dopovedat, da naj pride 1 x na teden na obisk brez darila.
Z mojimi recimo nimam takšnih problemov: slišimo se vsake par dni, če se nam ljubi gremo na obisk ali pridejo oni k nam, drugače pa tudi ni nobene zamere.

In ironija vsega: otroci imajo rajši babice in dedke, ki so strožji in manj vsiljivi. Naša mala recimo pri tašči sploh noče prespat, pri mojih pa bi vsak vikend.

Pa da ne bo nesporazuma: še z eno besedo ni nihče nič rekel pred otrokom proti tašči.

evo, še jaz sem se malo "spihala"

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2009 19:58:17   
Anonimen
moja tascica je zlata!
njegova pa tudi!
vsak mesec ko se vidimo po 1 uro!user posted image

(odgovor članu teaju)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2009 22:22:47   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

moja tascica je zlata!
njegova pa tudi!
vsak mesec ko se vidimo po 1 uro!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2009 23:54:45   
najina pikica*
hja tašče in tasti....user posted image
no tut mi si delimo hišo...mi smo vspodi,tast in tašča pa nad nami....tak da lahk na obisk prideta v copatih!user posted image  no vendar smo se že na začetku zmenili,da "žal" nebosta mogla vdrt k nama vsakič ko bosta imela 5 minut cajta....tak da kar nak-nak na vrat....
no moja tašča je super ženska,katera se ne upleta v našo vzgojo in v naše življenje po nepotrebnem,vendar imam pa tok manj sreče pri tastu...ki je na lašč podobern tvoji tašči TomTaylor....za vsako drugo stvar,da glih nebom pretiravala,neki najde...včasih kako tako zabrusi,da se mi zdi da me ima za čist nesposobno al pri vzgoji otrok,al pri kuhi,bilo kaki stvari on že kej najde...user posted image user posted image  tak da ja še hvala bogu da imam dva uha.....da mi gre lahko čez enga not čez drugega pa ven....drgač bi me že zdavni glavo razgnal....user posted image
vendar včasih mi pa kljub luknam v ušesih prekipi in eksplodiram....je pa res da me moj partner vedno podpre...in tako se tastove vneme da mora biti vse po njegovo ali pa da je le on tisti k ima vse prav malo pogasijo....no vsaj za 14 dni....pol pa itak vse jovo na novo....user posted image  user posted image

....no tko nam vsaj dolgčas ni....vsakič imamo kej za počet...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2009 7:26:14   
amii
Tašča mora biti tako daleč stran, da ne more s copati do tebe. To je lekcija, ki mi jo je mama vcepljala v glavo še preden sem znala prvo besedo izgovoriti user posted image
Ona že ve, ji tašča hodi v copatih že celo življenje "na obiske"

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2009 8:27:24   
gita10
Moja tašča stanuje 500 km od mene in seveda z njo nimam nobenih problemov sicer kliče vsak drugi dan da nam pove kdo je umrl, kdo se bo poročil.... včasih me moti ampak po svoje razmišljam, da mogoče če bi bila pa bljižje bi pa lahko kdaj sina popazla- vsaj za en kino z možem.
Tako, da včasih pa je dobre tudi imeti babie in dedke v bljižini pa kljub temu, da nam najedajo živce.
RR je tako ali tako zato, da iz sebe malo probleme vržemo in bolje , da si jih napisala tu kot pa da bi se šla z taščo kregat ker potem bi lahko bile posledice tu jih pa ni.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2009 8:55:29   
ronja
Nekateri ljudje prejšnje generacije enostavno ne dajo nič na logične razlage in znanstvene dokaze. Tako pač je - ni logično, ampak tako je! Najboljše sprejet, nimaš kaj. Moja tašča in tast sta istauser posted image , če ti kaj pomaga, sicer malo manj pametujeta, ker se pač ne vidimo vsak dan, ker pač ne živimo skupaj, ampak še vedno je to, kar je nekdo **** rekel ali pa so prebrali v kakem žnj cajtngu najbolj ziher, medtem ko vse knjige in znanstveni dokazi ne veljajo kaj dosti.

Oni mislijo, da se to raziskuje bolj na približno - sem videla, ko je lubi delal diplomo in vzorčil posamezna mesta vsak mesec. in njegov oče mu reče, da pa ja ne bo vsak mesec po vseh lokacijah hodiluser posted image , da "parkrat boš šel, pol si boš pa ja že kaj zmislil, saj vidiš, kako je" In če je njegova metoda zahtevala pol ure vzorčenja in sta šla skup, je oče ratal po 10ih min. kar živčen, da zdaj pa že lahko gresta, saj ne bo nobene spremembeuser posted image . mislim, da pač čisto iskreno ne razumejo točno principa in zato se jim zdi to, kaj reče nek strokovnjak ali pa ena sorodnica v pralnici, isto. Oz. še več velja gospa, ki jo poznajo in ji zaupajo, en strokovnjak je pa kar en...

mene so vsi čudno gledali, ker mam tamali brez plenic, najprej sta se sploh bala, da bom tastarejši (ko je bila samo ona) naredila strašno škodo s tem (sicer nista preveč komentirala, ker sem že prej vse razložila, zakaj tako mislim, da je ok in sta videla, da me premaknila ne bosta, sta pa vseeno zelo križem gledala vsakič, ko je šla na kahlicouser posted image ). No, potem sta videla, da otrok v bistvu čisto rad gre lulat tja, pa da nekak res ni prav nič nesrečna in sta se nekak sprijaznila, da naj mi bo, če že čem, ampak vseeno je trapasto. no, potem sta jo začela pa še sama dajat, ko sta videla, da res rata zoprna, če mora lulat v plenicouser posted image . Ampak pri tadrugi se je zgodba ponovila. NO, potem je pa en svakov kolega, ki ga imata onadva zelo v čislih, nekje bral, da je to pa super-duper, samo da mora met mama res živce in potrpljenje, samo za otroka je pa baje "da best"... in od takrat sta sveto prepričana, da je to super in me tašča prav občuduje, da se mi to da in tudi dostikrat reče, da je to ziher dobro za otroka, samo da mora bit mama res pozorna, pa da se to vsaki ne da. In sem naenkrat zaradi iste stvari, zaradi katere sem bila prej mal usekana, dobila ful točk v njenih očehuser posted image . če je pa un tko rekeluser posted image . No, meni je prav, hehe.

Skratka: vzemi z rezervouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2009 9:02:12   
rija
Meni pa so taka besedičenja kot poročila: slišim, pa ne slišim....

Pa ko pride tašča, kar je zelo redko, ji uturim malega, pa grem vsaj v miru na sekret.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2009 10:47:52   
Klemy82
Eh, moja tašča je zaenkrat čist ok, bolj mi gre njena hčerka na organe včasihuser posted image .

Jst.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.11.2009 11:27:47   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: teaju
Jaz pa ful razumem vse ki so zgoraj napisale, da jim gredo tašče na ž....

Z mojimi recimo nimam takšnih problemov: slišimo se vsake par dni, če se nam ljubi gremo na obisk ali pridejo oni k nam, drugače pa tudi ni nobene zamere.

Jaz se pa z svojo mamo slišim čisto vsak dan - tudi delam čez cesto od njenega doma in bi me full zmotil, da bi moj reku, da sem preveč tam ali pa da ga moti, da se skos slišiva. čuj, mama je samo ena in ko jo enkrat zgubimo, nam je žal, da se nsimo videli še pogosteje.
če pa tašča ne bi klicala ali vnuke gledala, jim kupila darilo, bi bila pa najbolj grozna babica - pa kako more. nikoli vam ni prav.
moja tašča je zlata in moja mama je zlata tašča mojemu možu

(odgovor članu teaju)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.11.2009 12:38:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
Jaz se pa z svojo mamo slišim čisto vsak dan - tudi delam čez cesto od njenega doma in bi me full zmotil, da bi moj reku, da sem preveč tam ali pa da ga moti, da se skos slišiva. čuj, mama je samo ena in ko jo enkrat zgubimo, nam je žal, da se nsimo videli še pogosteje.
če pa tašča ne bi klicala ali vnuke gledala, jim kupila darilo, bi bila pa najbolj grozna babica - pa kako more. nikoli vam ni prav.

jap podpis. Nekatere ženske (na nobeno posebej tukaj na RR ne ciljam, da ne bo pomote) bi najraje videle, da bi se tašča z dnem ko se njen dragi odseli od nje kr nekam pokinile in se sploh ne bi več videli. Ma HALO??? Kaj se sploh zavedate da boste tudi ve enkrat tašče? Zdaj vzgajate svoje otroke, živite za njih, nekoč (niti ne tako zelo daleč stran) pa bodo odrasli in se bodo odselili. Boste takrat pozabile na njih za dobro njihove družine al kaj??

Pa da ne bo pomote, tudi jaz pravim, da mora primarna družina držati skupaj, da ni prav če so stari starši vsiljivi, tudi meni kdaj kaj ne paše in povem, vseeno pa dam svobodo tudi njim. Naše mame imajo rade nas, imajo rade vnuke in so rade del naših življenj. Ob tem nam pa nočejo nič slabega. Včasih pade kakšen nasvet, ker so tako pač one počele, tako je njim bilo rečeno in to so poznale, ne vem zakaj se ob tem zmrdujete. Če vam ne paše preslišite in je, ni pa treba zaradi tega bit slabe volje.

Verjamem da pa da so nekatere mame res "zmaji", normalno da meje tudi morajo obstajati.

No jaz tudi imam zlato mamo in taščo (čeprav ni vedno tako kot bi jaz želela) in srčno upam, da bo moj sinko nekoč lepo živel na svojem in da bom tudi takrat lahko del njegovega življenja.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
18.11.2009 12:48:28   
poli*
Se samo smejem vašim "težavicam". Dokler nimate za tasta psihopata, ki grozi, da te bo ubil in podobno, se nimate kaj sekirati. Prekinili smo vse stike, ker je tudi mož tako želel, ampak nam on še zmeraj grozi z nekimi tožbami (baje zato, ker je moj mož, komu je bilo 15 let rekel, da bo živel doma, tast pa je naredil cele načrte, kako mu bo sin plačeval kredite, sedaj se mu je pa vse podrlo).
SAM BOG NAS JE REŠIL, DA NISVA ZAČELA DELATI MANSARDE PRI NJIH.

Ob takih dogodkih vem, da je nekdo nad nami, ki nas varuje.
Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.11.2009 13:09:59   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

a veš, da se v bistvu že nekaj časa sprašujem enake zadeveuser posted image

tudi jaz sem s svojo mamo dnevno v kontaktu, včasih se slišive tudi 3x pa to nobenega ne moti, še najmanj pa mojega moža.

če pa bi se moj slišal vsak dan s svojo mamo, pa bi bil takoj mamin sinekuser posted image ki ne zna odtrgat popkovine, kateremu žena kao ni na prvem mestu....

ker to je ja nesprejelljivo, da mama svojemu otroku toliko pomeni pri recimo 35 letih....mar ne?

dvojna merila....zopet....

...vox populi...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.11.2009 13:28:23   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87
Verjamem da pa da so nekatere mame res "zmaji", normalno da meje tudi morajo obstajati.

No jaz tudi imam zlato mamo in taščo (čeprav ni vedno tako kot bi jaz želela) in srčno upam, da bo moj sinko nekoč lepo živel na svojem in da bom tudi takrat lahko del njegovega življenja.

se lahko samo podpišem. razumem, da obstajajo zelo slabi ljudje, manj slabi in dobri... ampak da te pri tašči moti vsaka malenkost, medtem ko pa je tvoja mama idealna - ne morem dojet. Moj oče, vem, dostkrat požre živce mojemu z nekimi neumnimi in ponavljajočimi vprašanji - resnično, včasih gre tut men na živce. tudi vmešaval bi se v najino življenje, če bi lahko. ampak moj ga je sprejel takega kot je. se ne krega z njim in ne najeda meni. pač odgovori, kar ga vpraša in posluša dokler govori, sam pa slišiva tisto kar midva hočeva in na koncu to tudi narediva. Tako da, moj oče ni slab, enostavno drugačen je - ampak nihče ni popoln. ne tast, tašča, ne moji starši - pa se vseeno zelo dobro vsi razumemo... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?