|
RE: noben resen problem, le tašča, ki mi gre ... 18.11.2009 8:55:29
|
|
|
|
ronja
|
Nekateri ljudje prejšnje generacije enostavno ne dajo nič na logične razlage in znanstvene dokaze. Tako pač je - ni logično, ampak tako je! Najboljše sprejet, nimaš kaj. Moja tašča in tast sta ista , če ti kaj pomaga, sicer malo manj pametujeta, ker se pač ne vidimo vsak dan, ker pač ne živimo skupaj, ampak še vedno je to, kar je nekdo **** rekel ali pa so prebrali v kakem žnj cajtngu najbolj ziher, medtem ko vse knjige in znanstveni dokazi ne veljajo kaj dosti. Oni mislijo, da se to raziskuje bolj na približno - sem videla, ko je lubi delal diplomo in vzorčil posamezna mesta vsak mesec. in njegov oče mu reče, da pa ja ne bo vsak mesec po vseh lokacijah hodil , da "parkrat boš šel, pol si boš pa ja že kaj zmislil, saj vidiš, kako je" In če je njegova metoda zahtevala pol ure vzorčenja in sta šla skup, je oče ratal po 10ih min. kar živčen, da zdaj pa že lahko gresta, saj ne bo nobene spremembe . mislim, da pač čisto iskreno ne razumejo točno principa in zato se jim zdi to, kaj reče nek strokovnjak ali pa ena sorodnica v pralnici, isto. Oz. še več velja gospa, ki jo poznajo in ji zaupajo, en strokovnjak je pa kar en... mene so vsi čudno gledali, ker mam tamali brez plenic, najprej sta se sploh bala, da bom tastarejši (ko je bila samo ona) naredila strašno škodo s tem (sicer nista preveč komentirala, ker sem že prej vse razložila, zakaj tako mislim, da je ok in sta videla, da me premaknila ne bosta, sta pa vseeno zelo križem gledala vsakič, ko je šla na kahlico ). No, potem sta videla, da otrok v bistvu čisto rad gre lulat tja, pa da nekak res ni prav nič nesrečna in sta se nekak sprijaznila, da naj mi bo, če že čem, ampak vseeno je trapasto. no, potem sta jo začela pa še sama dajat, ko sta videla, da res rata zoprna, če mora lulat v plenico . Ampak pri tadrugi se je zgodba ponovila. NO, potem je pa en svakov kolega, ki ga imata onadva zelo v čislih, nekje bral, da je to pa super-duper, samo da mora met mama res živce in potrpljenje, samo za otroka je pa baje "da best"... in od takrat sta sveto prepričana, da je to super in me tašča prav občuduje, da se mi to da in tudi dostikrat reče, da je to ziher dobro za otroka, samo da mora bit mama res pozorna, pa da se to vsaki ne da. In sem naenkrat zaradi iste stvari, zaradi katere sem bila prej mal usekana, dobila ful točk v njenih očeh . če je pa un tko rekel . No, meni je prav, hehe. Skratka: vzemi z rezervo
|
|
|