|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vlečeno testo - po vogalih vedno trdo
17.11.2009 13:38:08   
Ekaz
Vlečeno testo - tisto, ki ga kupim v lističih na roli - če delam npr. zelenjavne zvitke, je po vogalih vedno trdo in kar mogoče preveč zažgano - skratka neokusno. Če dam pečico na manj, je proestali del surov. S čim namažete ali polijete, da je vse mehko oziroma krhko?

< Sporočilo je popravil Ekaz -- 17.11.2009 13:39:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vlečeno testo - po vogalih vedno trdo
17.11.2009 13:46:55   
ledenaa
Jaz te vogale zvijem spodaj ,tako da so na sp. strani zavitka in se ne zažge

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vlečeno testo - po vogalih vedno trdo
17.11.2009 18:55:56   
blaža
Priporočljivo je, da vsako plast zmočiš ali poškropiš z vodo, če delaš naprimer burek al kako tako zadevo, lahko tudi naoljiš in se skorja zmehča.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vlečeno testo - po vogalih vedno trdo
19.11.2009 20:52:02   
MARTINŠČICA
Vsako pecivo iz vlečenega testa pred pečenjem premažem s kislo smetano.

_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?