|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako čistite noske otrokom?
19.11.2009 13:48:12   
Tisana
aja, še na operil p sem pozabila

< Sporočilo je popravil Tisana -- 19.11.2009 13:52:07 >

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.11.2009 20:29:13   
Gilo
Meni pa ni jasno, ko mali čistim nos z fiziološko (imamo tole http://www.lekarnar.com/izdelki/sterimar-fizioloska-raztopina-v-prsilu-100-ml), koliko le-te moram našpricati. Zdi se mi, da ji gre vse dol po grlu, ko ji našpricam in ne pride čisto nič ven iz druge nosnice. A mi lahko mogoče katera pove, kja delam narobe?

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.11.2009 21:03:26   
loncica
Gilo, s sterimarjem ne boš mogla prešpricat in ene nosnice v drugo. S Sterimarjem pač našpricaš in navlažiš sluznico in če dobr našpricaš, lahko kaj ven potegneš z BabyVacom ali kako podebno zadevo. za lavažo nosu pa potrebuješ fiziološko razstopino npr. 10ml.

Poglej spodnji link, je video. Jaz delam tako, samo jaz malega pač položim na bok, ker sede se mi ne bi pustil. Drugi link je še opis.

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4096115

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4409440

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.