Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem uporabnico RR, ki dela torte (tičin... 16.11.2009 23:19:24
|
|
|
|
Meggi
|
No, upam da jo najdeš. Jaz sicer ne poznam okusa te mase. Pred dnevi sem se prvič v lajfu spopadla s torto oz. tortami. Sem imela potem kar serijsko izdelavo- 4 v vikendu. Meni je okus osladnosti po smetani nekak zoprn. Se hitro tak strdi čudn. Barvaste smetane mi delujejo tako umetno, kičaste. Ok vsak po svojem. Hočem sam izdat mojo skromno skrivnost, da sem združile dve stvari, ki jih znam nardit in so mi dobre. Krema za tiramisu je meni zelo okusna in tud na pogled bolj naravna v kombinaciji s testom za rolado brez moke je meni super. Moj skromen vzorec. A se mi zdi, al je tak mal elegantna (mal pretiravanja, no ) Seveda, če rabite torto za bolj svečan dogotek od r.d. je druga muzika.
|
|
|
|
RE: Iščem uporabnico RR, ki dela torte (tičin... 16.11.2009 23:51:26
|
|
|
|
Ribica **
|
Meggi, ful lepa tortica!
|
|
|
|
RE: Iščem uporabnico RR, ki dela torte (tičin... 16.11.2009 23:57:15
|
|
|
|
Meggi
|
Razmišljam, da bi jo nardila za dražbo . p.s. Sem se pa zraven res počutla tak kot ona iz Raz. gosp. s tem da ona od tega služi- kar pa ni slabo. V trenutni situaciji ne bi imela nič proti
|
|
|
|
RE: Iščem uporabnico RR, ki dela torte (tičin... 17.11.2009 6:59:16
|
|
|
|
blaža
|
Jaz sicer pepelke ne poznam, če ti pa lahko z kakim nasvetom pomagam, ti bom z veseljem. Piši na zs.
|
|
RE: Iščem uporabnico RR, ki dela torte (tičin... 17.11.2009 8:39:56
|
|
|
|
pety78
|
Nisem prepričana, ampak se mi samo zdi - njeno uporabniško ime je (menda) pepelka !?!?!? Ni pepelka, ampak je sneguljčica. Si malo pravljice pomešala, a?
|
RE: Iščem uporabnico RR, ki dela torte (tičin... 17.11.2009 9:20:59
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch http://jagode-zavri.blogspot.com/ njen blog, če še potrebujete Sneguljčica je jaaaa..... Hvala! Pravljice bo treba mal obnovit
|
|
|
|
RE: Iščem uporabnico RR, ki dela torte (tičin... 17.11.2009 9:21:35
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea http://www.ringaraja.net/forum/m_4558869/mpage_1/key_/tm.htm#4558869 tukaj je tema, če te zanima, uporabnica pa je blaža, in je doma iz senožeč. Mislim da iščeš njo,... In ja res dela enkratne torte vsaj za videt, ker probala je pa še nisem,... Blaža dela tut cool torte... sam nisem nje iskala
|
|
|
|
RE: Iščem uporabnico RR, ki dela torte (tičin... 17.11.2009 9:21:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch http://jagode-zavri.blogspot.com/ njen blog, če še potrebujete ja to je res mega ustvarjanje.
|
|
RE: Iščem uporabnico RR, ki dela torte (tičin... 17.11.2009 9:40:15
|
|
|
|
Meggi
|
Vsaka čast utvarjalki. Res vloženega veliko truda. Cenim občutek za estetiko, natančnost. Upam da se zna dobro ceniti in je za svoje delo primerno nagrajena. Res fajn, da človek dela tisto kar uživa in mu tako lepo uspeva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?