Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobili odločbo otroka s pp 16.11.2009 20:49:27
|
|
|
|
tt79
|
Ne razumem....kaj misliš s tem nima diagnoze. Saj vse to, kar si naštela zgoraj je neka vrste diagnoza. Zdej morjo sam še v vrtcu pridobit ustrzen kader, ki bo prihajal 3x tedensko po 45minut (ali kakorkoli drugače) v skupino k tvojem otroku in se z nji ukvarjal individualno, Sicer ti pa v odločbi zagotovo piše tudi, katere vrste strokovno pomoč je dovil in koliko (logoped, defektolog,...)
|
|
|
|
RE: Dobili odločbo otroka s pp 16.11.2009 21:06:42
|
|
|
|
NinaNiki
|
Mislila sem določene diagnoze, kot katera bolezen je to,... Ja dobi defektologinjo. Hvala
|
|
|
|
RE: Dobili odločbo otroka s pp 17.11.2009 9:04:03
|
|
|
|
tt79
|
To kar ima tvoj otrok ni bolezen. Ima pač motnje v razvoju, ki se jih da uspešno rešiti-otrok lahko zelo dobro napreduje v kolikor boste vsi, ki se boste z njim delali sodelovali, načrtovali,.... (starš, vzgojitelj in strokovna pomoč). Če te še kaj zanima, mi pošlji ZS.
|
|
|
|
RE: Dobili odločbo otroka s pp 17.11.2009 11:59:36
|
|
|
|
NinaNiki
|
Hvala ti!Če bom potrebovala se ti javim!
|
|
|
|
RE: Dobili odločbo otroka s pp 17.11.2009 17:49:13
|
|
|
|
anajmad
|
Tudi mi imamo odločbo o usmerjanju. Ima podobne "diagnoze" kot tvoj:rahel zaostanek v razvoju in v govoru,pa seveda finomotorika. Lahko rečem,da je napredek,čeprav opažam,da največ pobere doma(pri govoru) kot pa pri logopedinji v vrtcu. Delovna terapija je pa sploh daleč najboljša.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?