Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: maxi cosi PRIORI XP ali TOBY 16.11.2009 16:09:31
|
|
|
|
Dudica1
|
mi imamo tud priori-ja in smo zelo zadovoljni ...najbrž je pa tobi tud vredu sej neke drastične razlike med njima tud ni,edino bolše je ocenjen se mi zdi.
|
|
|
|
RE: maxi cosi PRIORI XP ali TOBY 16.11.2009 20:23:00
|
|
|
|
lenca1
|
Imamo Tobi-ja in smo zelo zadovoljni. Novi modeli Tobija imajo še izboljšane varnostne teste, velika prednost je zame tudi, da je sedež malo višji od ostalih in lahko otrok lepo vidi ven iz avta. Ko otroka odpneš, pasovi ne padejo dol, ampak stojijo dvignjeno, tako da ni potrebno vsakič, ko otroka daješ v sedež odmikat pasove. Mislim, da je ravno v akciji v BC (2 barvi), pa še tukaj na RR sem prebrala, da je akcija tud v Turbo Limač-u (sedaj se imenuje Turbo malček) in pride 139€-res poceni za tako dober avtosedež.
|
|
|
|
RE: maxi cosi PRIORI XP ali TOBY 16.11.2009 20:31:48
|
|
|
|
glen
|
Punce hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2009 20:41:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2009 16:37:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?