|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spanje brez staršev...prvič
15.11.2009 19:52:07   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

JIh še nimam ,ker moj mlajši sin ne bi mogel zaspati brez mene,tako da ga tudi v varstvo ne dam
kako to misliš posvetiva eden drugemu?
Saj če sta doma,se komot posvetitauser posted image

Ma daj no. a ni lepo, če greš nekam sama s partnerjem? Da nisi skozi v trenerki, da se zrihtata in greta na pijačko? saj zaradi tega še ne zanemarjaš otroka, če ti ga za en večer za dve uri počuva mama al pa tašča. meni osebno to prav rabi. sicer si privoščim po en dan varstva ene 3x na leto, pa vseeno mi je lepo, da greva kam sama z mojim.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.11.2009 20:05:24   
ledenaa
Blaža ma daj no,če ne zastopiš kaj sem vprašala potem TI ne rabiš odg.
Avtorica mi je že odgovorila kako in kaj

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.11.2009 20:08:08   
blaža
ok,se opravičujem, ker nisem zstopla.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.11.2009 20:30:25   
Ploha
prvič prespala pri babici pri 9 mescih, je en velik zaspanko in rabi samo dudo in svojo dekico pa spi kjerkoli hočeš...spala je celo nič, sam babica ni user posted image
pa velikokrat greva sama ven zvečer, itak že ob 7,8 spi, tako da niti ne čuti nekega pomanjkanja...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.11.2009 20:46:20   
želva
Mi se tudi lotevamo tega projekta, sam se še ni pokazala prava priložnost.Me ni pa nič strah, ker je na vse dedke in babice zelo navezana. Pač otroku razložiš in se veseliš, kot da je to najboljši žur.  Naša je stara  leti in že dolg dražim sestro naj jo vzame, sam jo muči ker smo ob 6 aufuser posted image . Mislim, da nimaš kaj komplicirat, otroka oddaš in si v priprvljenosti, če bo treba vskočit.

Vedno več nas je!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.11.2009 0:00:08   
picola1
Mi smo tut hoteli to že zdavnaj naredit pa najini starši (oboji) niso ravno navdušeni...Bojijo se, da se bo začela jokat ponoči (do drugega leta se je zbujala) al pa da je ne bodo mogli uspavat, itd. itd...Kadarkoli sva omenila, so se nekaj izmotavali tako da sva rekla, da bova počakala, da sedaj oni sami omenijo...
Na začetku sem bila malo žalostna, ker je tako, potem pa sem si rekla, da pač imajo vso pravico tako razmišljat in da nimam pravice od nikogar pričakovati, da bo moj otrok prespal pri njemu...Bo že, ko bo.user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.11.2009 12:38:49   
Teya D.
Midva se kljub temu, da imava doma najina sončka, zvečer lahko posvetiva drug drugemu. Je pa res, da če si sam je še toliko prijetneje. Sta že bili pri babici, do zdaj mislim da sta 2x tam prespali. Zvečer sta se prvič težko uspavali in čakali, če prideva po njiju, medtem ko drugič, sta zaspala takoj in to tako kot sta se ulegli.

(odgovor članu Mayag)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.11.2009 13:55:51   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

glen nekateri ljudje ne dresiramo svojih otrok
Nimamo takšnih potreb da bi stari starši bili po 1 uro vsak dan z vnuki :)

Ko bo bil otrok pripravljen bo že

Veš gre tudi brez dresure

Prevedi mi prosim tole "dresuro", ker me res zanima.

Si kdaj pomislila, da se ti lahko potreba po varstvu zgodi nepričakovano, kako boš pa takrat zdresirala svojega otroka?

< Sporočilo je popravil kalbo -- 16.11.2009 13:57:09 >

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.11.2009 14:34:04   
vetrnica
Pri nas smo pa ravno ta vikend prvič poskusili, da jo je dal spat kdo drug in ne eden od naju. Sem ji pa čez dan večkrat in tudi zvečer povedala, da bo šla zvečer z babi spat, ko bo pa spala, bova pa midva prišla ponoči. Zaspala je brez problema z babi. Sam pol, ko sva pa midva prišla, se je pa še 3x v joku zbudila in sem jo morala tolažiti, da zdaj sva tu in ne bova nikamor več šla in bomo skupaj spali.
Je pa en mesec pred 2. rojstnim dnevom.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?