Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: spanje brez staršev...prvič 15.11.2009 19:52:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa JIh še nimam ,ker moj mlajši sin ne bi mogel zaspati brez mene,tako da ga tudi v varstvo ne dam kako to misliš posvetiva eden drugemu? Saj če sta doma,se komot posvetita Ma daj no. a ni lepo, če greš nekam sama s partnerjem? Da nisi skozi v trenerki, da se zrihtata in greta na pijačko? saj zaradi tega še ne zanemarjaš otroka, če ti ga za en večer za dve uri počuva mama al pa tašča. meni osebno to prav rabi. sicer si privoščim po en dan varstva ene 3x na leto, pa vseeno mi je lepo, da greva kam sama z mojim.
|
|
RE: spanje brez staršev...prvič 15.11.2009 20:05:24
|
|
|
|
ledenaa
|
Blaža ma daj no,če ne zastopiš kaj sem vprašala potem TI ne rabiš odg. Avtorica mi je že odgovorila kako in kaj
|
|
|
|
RE: spanje brez staršev...prvič 15.11.2009 20:08:08
|
|
|
|
blaža
|
ok,se opravičujem, ker nisem zstopla.
|
|
RE: spanje brez staršev...prvič 15.11.2009 20:30:25
|
|
|
|
Ploha
|
prvič prespala pri babici pri 9 mescih, je en velik zaspanko in rabi samo dudo in svojo dekico pa spi kjerkoli hočeš...spala je celo nič, sam babica ni pa velikokrat greva sama ven zvečer, itak že ob 7,8 spi, tako da niti ne čuti nekega pomanjkanja...
|
|
|
|
RE: spanje brez staršev...prvič 15.11.2009 20:46:20
|
|
|
|
želva
|
Mi se tudi lotevamo tega projekta, sam se še ni pokazala prava priložnost.Me ni pa nič strah, ker je na vse dedke in babice zelo navezana. Pač otroku razložiš in se veseliš, kot da je to najboljši žur. Naša je stara leti in že dolg dražim sestro naj jo vzame, sam jo muči ker smo ob 6 auf . Mislim, da nimaš kaj komplicirat, otroka oddaš in si v priprvljenosti, če bo treba vskočit.
|
|
RE: spanje brez staršev...prvič 16.11.2009 0:00:08
|
|
|
|
picola1
|
Mi smo tut hoteli to že zdavnaj naredit pa najini starši (oboji) niso ravno navdušeni...Bojijo se, da se bo začela jokat ponoči (do drugega leta se je zbujala) al pa da je ne bodo mogli uspavat, itd. itd...Kadarkoli sva omenila, so se nekaj izmotavali tako da sva rekla, da bova počakala, da sedaj oni sami omenijo... Na začetku sem bila malo žalostna, ker je tako, potem pa sem si rekla, da pač imajo vso pravico tako razmišljat in da nimam pravice od nikogar pričakovati, da bo moj otrok prespal pri njemu...Bo že, ko bo.
|
|
|
|
RE: spanje brez staršev...prvič 16.11.2009 12:38:49
|
|
|
|
Teya D.
|
Midva se kljub temu, da imava doma najina sončka, zvečer lahko posvetiva drug drugemu. Je pa res, da če si sam je še toliko prijetneje. Sta že bili pri babici, do zdaj mislim da sta 2x tam prespali. Zvečer sta se prvič težko uspavali in čakali, če prideva po njiju, medtem ko drugič, sta zaspala takoj in to tako kot sta se ulegli.
|
|
|
|
RE: spanje brez staršev...prvič 16.11.2009 13:55:51
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa glen nekateri ljudje ne dresiramo svojih otrok Nimamo takšnih potreb da bi stari starši bili po 1 uro vsak dan z vnuki :) Ko bo bil otrok pripravljen bo že Veš gre tudi brez dresure Prevedi mi prosim tole "dresuro", ker me res zanima. Si kdaj pomislila, da se ti lahko potreba po varstvu zgodi nepričakovano, kako boš pa takrat zdresirala svojega otroka?
< Sporočilo je popravil kalbo -- 16.11.2009 13:57:09 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?