Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 13:30:23
|
|
|
|
rea27
|
mi imamo od tommee teepeeya..super zadevica. Če ne od začetkapa potem ko boš adaptirano mleko uvajala..super..
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 13:57:21
|
|
|
|
Zvezdici
|
Mene tudi nekaj zanima. Ali gredo katerekoli stekleničke (različne firme ter plastične in steklene) v aventov grelec?
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 14:16:59
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Mene tudi nekaj zanima. Ali gredo katerekoli stekleničke (različne firme ter plastične in steklene) v aventov grelec? Za aventov grelec ne vem, sam od tommee teepee pa je vseeno katera steklenička je. Mi mamo nukove stekleničke, pa se je do vidovga 5 m to obneslo, pol je pa mlekeca zmanjkalo.
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 14:36:09
|
|
|
|
Zvezdici
|
rozca - pa saj ubistvu za čaj - da pogreješ vodo, se tudi da? A potem, ko ste mu še dodajali mleko v prahu nisi več grela v grelcu? Spet neki bluzim. Sem najbrš narobe razumela.
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 14:41:33
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici rozca - pa saj ubistvu za čaj - da pogreješ vodo, se tudi da? A potem, ko ste mu še dodajali mleko v prahu nisi več grela v grelcu? Spet neki bluzim. Sem najbrš narobe razumela. Ne, sm dala vodo kr lepo v grelc za vodo. Tist k je pa za stekleničke je pa tak, da daš notr mrzel mlekec (ki si si ga izčrpala) in ga pol v steklenički segreješ, da se ti ni treba mučt 10 min pod vročo vodo gret. Ta grelc pa res rabiš sam takrat, ko moraš otroka hrant po steklenički. Če se dojita ne potrebuješ nič. Da pa pogreješ čaj - hm, sm ga na začetku raje sama naredila v manjših količinah. Sm prekuhala vodo, pol pa dala v vodo semena od kumine in janeža (od maestra, ki jih dobiš v vrečki). Jest mu instant čaja nisem nikoli dala.
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 15:10:12
|
|
|
|
Zvezdici
|
Hvala rožca. Potem je najboljše, da malo počakam s tem grelcem, pa bom videla kako in kaj.
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 15:48:16
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 mi imamo od tommee teepeeya..super zadevica. Če ne od začetkapa potem ko boš adaptirano mleko uvajala..super.. hvala za odgovor. Kaj adaptirano mleko si najprej zamešala z mrzlo prekuhano vodo in potem dala stekleničko v grelec? Verjetno se bom odločila za nakup, ker tudi 16m Miran mi še vedno pije adaptirano mleko in januarja ga bom verjetno tudi rabila za dojenčka. Pa še v akciji je zdaj v BC iz 40 eur znižan na 30 eur.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2009 15:48:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 16:23:58
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 mleko sm pri prvem crpala 4m, pa nikoli nisem uporabljala grelca - v grelniku vode sm zavrela vodo, vanjo postavila flasko z mlekom in v min, dveh je blo mleko toplo. po mojem je to brezvezen nakup. Ja, se kr strinjam s tabo. Mi ga mamo, ker ga je tašča kupila, če ne ga ne bi jest nabavljala.
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 16:25:12
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: rea27 mi imamo od tommee teepeeya..super zadevica. Če ne od začetkapa potem ko boš adaptirano mleko uvajala..super.. hvala za odgovor. Kaj adaptirano mleko si najprej zamešala z mrzlo prekuhano vodo in potem dala stekleničko v grelec? Ne, vodo prekuhaš ali segreješ, pa pol dodaš mlek. Tko k piše na navodilih.
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 14.11.2009 22:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 mleko sm pri prvem crpala 4m, pa nikoli nisem uporabljala grelca - v grelniku vode sm zavrela vodo, vanjo postavila flasko z mlekom in v min, dveh je blo mleko toplo. po mojem je to brezvezen nakup. Ja, se kr strinjam s tabo. Mi ga mamo, ker ga je tašča kupila, če ne ga ne bi jest nabavljala. Se tud strinjam z vama
|
|
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 15.11.2009 15:15:02
|
|
|
|
misamuk
|
Jst sem imela točno tega digitalnega in sem ga vrnila v trgovino. Enkrat je pogrel preveč, drugič premalo, ma živa katastrofa. Preštudirala navodila totalno, naredila en kup testov, poklicala predstavništvo, pa ni in ni dobro delal. Nakar sem si nabavila najbolj osnovno mikrovalovko in je blo isto. Zdaj pa itak iz termoske vročo vodo vzamem, zmešam mleko in dodam še hladno vodo ali pa ohladim pod pipo. Vglavnem mene je razočaral.
|
|
|
|
RE: Aventov digitalni grelec stekleničk 15.11.2009 18:13:12
|
|
|
|
jullie
|
IZVIRNO SPOROČILO: misamuk Jst sem imela točno tega digitalnega in sem ga vrnila v trgovino. Enkrat je pogrel preveč, drugič premalo, ma živa katastrofa. Preštudirala navodila totalno, naredila en kup testov, poklicala predstavništvo, pa ni in ni dobro delal. Nakar sem si nabavila najbolj osnovno mikrovalovko in je blo isto. Zdaj pa itak iz termoske vročo vodo vzamem, zmešam mleko in dodam še hladno vodo ali pa ohladim pod pipo. Vglavnem mene je razočaral. ..js sem ga kupila lani in je po enem mesecu pokrov začel štekat (ni prav zapiral) zato sem ga nesla zamenjat..trajalo je seveda več kot mesec, da sem dobila novega (trgovke so me pozabile poklicat ) in ko sem ga končno imela ga nisem več potrebovala..svoje mleko sem prej grela v grelcu medtem ko sem za AM itak uporabljala toplo vodo.. ..no letos pa mi spet pride prav, ker si mleko črpam in tako ga hitro pogrejem..ga imam kar v spalnici pri roki.. je pa res,da moraš dati vode več kot piše v navodilih in tudi za količino moraš dati več.. js trenutno grejem cca. 80ml mleka, pa vedno pritisnem za 140ml, da je ravno prav toplo... ..skratka trenutno sem zadovoljna z njim (zdaj, ko ga obvladam )..ga pa drugače še ne bi enkrat kupila..pa lani je bil 55 evrov
|
|
|
| Stran: [1] |
Matevž, Jaka ali Aljaž?mel79Matevž (
23%)
Jaka (
37%)
Aljaž (
40%)
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!