Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 12:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Nerodno ti je zaradi?? če se ti ne brije in te ne moti pusti
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 13:13:57
|
|
|
|
niksika
|
Pomagaj si z ogledalom! Jaz si že kak mesec,sem pa v 25. tednu lp
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 13:15:07
|
|
|
|
alička
|
Zakaj bi ti bilo nerodno, da te obrije partner, če se sama ne moreš
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 13:26:26
|
|
|
|
nincrli
|
Ja ji pač je... Lahko se ne briješ, verjemi, da ne boš edina kosmata Jaz se na srečo še vidim ampak sem nazadnje dobila en mozolj po britju pa sem takrat sklenila, da se ne brijem več, sam ne vem če bom vzdržala
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 14:19:55
|
|
|
|
tassika
|
No jaz imam vedno urejeno, samo na koncu sem kar nekaj čakala in me je presenetilo in mi je odtekla voda in sem pač taka letela v porodnišnico, pa me noben ni čudno gledal, babica je vzela klinco in pobrila samo okoli presredka in to je bilo to.
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 14:22:03
|
|
|
|
veronikab
|
Jaz sem tudi imela srečo, da me trebuh ni oviral toliko, da sem se lahko porihtala sama, le na koncu pred odhodom v porodnišnico, je stvar v roke vzel moj dragi.
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 15:10:37
|
|
|
|
kajalin*
|
Ko sem js imela trebuček je tudi nastala težava,pa sm se vsako nedeljo potrudila in obrila,rodit sem šla pa na srečo v pon. ;)
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 16:01:31
|
|
|
|
moci
|
saj greš lahko v salon. jaz sem se v prvi nosečnosti videla, zdaj pa slabo kaže
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 18:28:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz se porihtam bolj na slepo, pa z ogledalom si pomagam. Brez njega ne vidim čisto nič, pa mi kljub temu nekak še rata, no. Sem pa čisto na koncu, jutri dopolnim 38 tednov in trebuh imam juhuhu .
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 18:54:32
|
|
|
|
luan
|
Jaz se tudi brijem sama in se že od začetka nosečnosti brijem dvakrat na teden, pa se mi zdi da sem se sproti navajala na velikost trebuha.Res pa je da zadnji mesec uporabljam tudi ogledalo. Partnerju pa teh zadev ne prepuščam več, me je v prvi nosešnosti dvakrat porezal .Se mu je tako roka tresla, da je bila groza.
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 20:37:50
|
|
|
|
kaja13
|
Jaz se pobrijem na slepo, valjda se včasih tudi malo porežem. Zadnjič pa sem ogledalo v roko prijela... jao bože kakšno frizuro imam.. kot da bi me nekdo miže strigel . Ma briga me... še 2-3 tedne pa bo konec britja na slepo!!!
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 23:16:09
|
|
|
|
gasilec
|
Že v prvi nosečnosti sem hodila v salon na brazilsko depilacijo, malo boli , ampak je hitro, lepo in dolgo časa gladko. Bila sem zelo vesela, ker mi ni bilo nerodno, ko so me zdravniki pregledali in higijena je 100% enostavnejša. Tudi zdaj v drugi nosečnosti hodim .
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 14.11.2009 23:27:49
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Jaz se porihtam bolj na slepo, pa z ogledalom si pomagam. Brez njega ne vidim čisto nič, pa mi kljub temu nekak še rata, no. Jaz tud imam tako metodo
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 16.11.2009 15:43:57
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Ali je brazilska depilacija z voskom ? Fajn je, če si dlake populiš, da traja dlje. Sam, sama ni šans, da to delam, ker res svinjsko boli.
|
|
|
|
RE: poraščenost v času nosečnosti 16.11.2009 16:44:54
|
|
|
|
charlyka
|
še eno vprašanje glede poraščenosti in sicer na nogah - si jih brijete al voskate? jaz si redno vse voskam, vendar pa mi je kolegica rekla, da voskanje v nosečnosti naj ne bi bilo priporočljivo, ker ti lahko nastanejo modrice (verjetno ker je koža bolj občutljiva) ... kakšne so kaj vaše izkušnje? sama sem sicer šele v 13 tednu, vendar me te zadeve že skrbijo, ker sem kar precej kosmata
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?