Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pred izostankom -, 1. dan izostanka pa +? 13.11.2009 22:25:10
|
|
|
|
cat
|
Ali se je kateri zgodilo, da je test (FS duo,BC mini in check it) ene 4 dni pred predvideno M pokazal odločen - oz. samo eno črtico, potem pa ji je na 1.dan izostanka M (če je bila seveda ) pokazal lep + oz. dve črtici? Sej vem, da se o tem veliko piše, ampak vseeno če se je keri kej podobnega zgodilo, bi bila zelo vesela odgovorov! Sem v tej situaciji, ko mi test kaže negativno, vendar pa se mi zdi, da če bi bila že noseča (4 dni pred predvideno M), bi se vsaj obris druge črtice videl , ali pač ne??
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.11.2009 9:46:29 >
|
|
|
|
RE: Ali se je kateri zgodilo... 13.11.2009 22:27:59
|
|
|
|
Isabellabina
|
Glede na to ,da so vsi trije testi med bolj občutljivimi,bi verjetno že kaj pokazalo.....počakaj še tri dni in ponovi...ti pa želim en debel +
|
|
|
|
RE: Ali se je kateri zgodilo... 15.11.2009 11:32:30
|
|
|
|
Rikooo
|
Četudi so testi med občutljivimi, je še vedno možnost da si zanosila kasneje in je zato test negativen. Naredi test 1 dan po NE pričakovani Takrat bo šele pravilen rezultat. Jaz bi na tvojem mestu takrat naredila Clear blue test. Meni je clear blue 1 dan po pričakovani pokazal lep plusek. Držim pesti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?