|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakam in se sama sebi smilim
16.6.2005 21:12:45   
bobika
M mi zamuja že lep čas. Sicer sploh nevem kdaj bi mogla prit, ker je neredna. Ciklus je dolg že preko 50 dni. Prsi me bolijo ko :hudicek:.
Prejšnji teden sem bila na brisu in mi je g naredila uz. Rekla je, da se nič ne vidi, ker je veliko sluzi in, da bo vsak čas verjetno menstruacija. Že nekaj časa imam občutek kot, da vsak čas bo nekaj, pa tudi kdaj pa kdaj je malo rjavkast izcedek.
In mene zanima, koliko časa, preden pride do m lahko g to vidi? Malo čudno vprašanja, morda, pa bo le katera kaj vedela.
Se mi zdi, da se že sama sebi malo smilim, ker že pol leta čakam, da ne dobim m.
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.6.2005 21:14:37   
lenika
Ali si pred kratkim nehala jemat KT? Če si potem je tole zamujanje normalno.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2005 21:24:56   
bobika
Ne kt ne jem že skoraj dve leti. m mi tak redno zamuja, samo nekaj zadnjih ciklov je bla me 30 in 45.
Ne pričakujm preveč, ker sem se že naučil, da sem potem samo preveč ratočarana, ko m pride :((.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2005 21:43:17   
eva1
Pomoje si pa kar :nosecka: , če te prsi bolijo in imaš tu in tam rjav izcedek-naredi test, ker pri meni je bilo čist isto-sedaj pa itak vidiš mojga sončka pod imenom!!!
Jah če sprašuješ kdaj se na UZ vidi nosečnost men se je v 6 tednu in nič prej! Se pravi 2 tedna po zamudi M(ki je bila na 30 dni)!
Držim pesti za :modri: !
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2005 22:01:13   
Suana
POJDI PO TEST GLEDE NA IZCEDEK,MOGOČE SI PA RES NOSEČA.kaj dabroston si že jemala?:zajcek::zajcek:
upam da ti bo uspelo:modri::modri:
lp suzana

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2005 22:44:12   
bobika
ne dobrostona še nisem jemala, vsaj sedaj ne. Sem ga lani, ko m ni bilo 3 mesece.
Za test bom pa še kak teden počakala. in hvala za lepe želje.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2005 22:48:06   
Suana
Pojdi k ginekologinji da ne boš v dvomih in če nisi:nosecka:da boš lahko mogoče čimprej začela jemati tablete da se ti vse skupaj uredi:)
lahko noč pa lepe sanje9nebesa:zaspan:9nebesa:zaspan:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?