Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čakam in se sama sebi smilim 16.6.2005 21:12:45
|
|
|
|
bobika
|
M mi zamuja že lep čas. Sicer sploh nevem kdaj bi mogla prit, ker je neredna. Ciklus je dolg že preko 50 dni. Prsi me bolijo ko :hudicek:. Prejšnji teden sem bila na brisu in mi je g naredila uz. Rekla je, da se nič ne vidi, ker je veliko sluzi in, da bo vsak čas verjetno menstruacija. Že nekaj časa imam občutek kot, da vsak čas bo nekaj, pa tudi kdaj pa kdaj je malo rjavkast izcedek. In mene zanima, koliko časa, preden pride do m lahko g to vidi? Malo čudno vprašanja, morda, pa bo le katera kaj vedela. Se mi zdi, da se že sama sebi malo smilim, ker že pol leta čakam, da ne dobim m.
|
|
|
|
čakam in se sama sebi smilim 16.6.2005 21:14:37
|
|
|
|
lenika
|
Ali si pred kratkim nehala jemat KT? Če si potem je tole zamujanje normalno.
|
|
|
|
čakam in se sama sebi smilim 16.6.2005 21:24:56
|
|
|
|
bobika
|
Ne kt ne jem že skoraj dve leti. m mi tak redno zamuja, samo nekaj zadnjih ciklov je bla me 30 in 45. Ne pričakujm preveč, ker sem se že naučil, da sem potem samo preveč ratočarana, ko m pride :((.
|
|
|
|
čakam in se sama sebi smilim 16.6.2005 21:43:17
|
|
|
|
eva1
|
Pomoje si pa kar :nosecka: , če te prsi bolijo in imaš tu in tam rjav izcedek-naredi test, ker pri meni je bilo čist isto-sedaj pa itak vidiš mojga sončka pod imenom!!! Jah če sprašuješ kdaj se na UZ vidi nosečnost men se je v 6 tednu in nič prej! Se pravi 2 tedna po zamudi M(ki je bila na 30 dni)! Držim pesti za :modri: ! Lp, Eva in Luka
|
|
|
|
čakam in se sama sebi smilim 16.6.2005 22:01:13
|
|
|
|
Suana
|
POJDI PO TEST GLEDE NA IZCEDEK,MOGOČE SI PA RES NOSEČA.kaj dabroston si že jemala?:zajcek::zajcek: upam da ti bo uspelo:modri::modri: lp suzana
|
|
|
|
čakam in se sama sebi smilim 16.6.2005 22:44:12
|
|
|
|
bobika
|
ne dobrostona še nisem jemala, vsaj sedaj ne. Sem ga lani, ko m ni bilo 3 mesece. Za test bom pa še kak teden počakala. in hvala za lepe želje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?